Pozisyon veya İlan Adı
Motor bakım teknisyeni
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
mülakata giren arkadaşın bizden önce stajyer olup direkt mülakata giren mi yoksa bizim gibi sınav mülakat süreçleri geçiren biri mi peki

Bizim gibi sınav mülakat süreci geçirmiş bize mail gelmemesi sevindirici gibi duruyor peki size dokümanları güncelleyin diye mesaj geldi mi 1 ay önce

hayır gelmedi ben her şeyi mülakata girmeden güncellemiştim hakkımızda hayırlısı olsun kardeşim sürecin 1 ay içerisinde açıklanacağını düşünüyorum bana 2 3 ay denmişti çünkü

• Like
Tepkiler: akinnnn
Bizim gibi sınav mülakat süreci geçirmiş bize mail gelmemesi sevindirici gibi duruyor peki size dokümanları güncelleyin diye mesaj geldi mi 1 ay önce
olumsuz gelen arkadaşa mülakattan sonra mı olumsuz geldi yoksa genel yetenek ingilizce sınavından sonra mı emin misiniz mülakattan sonra geldiğine çünkü daha dönüşler başlamadı diye biliyorum

Arkadaşımın arkadaşı mülakata girdiğini olumsuz aldığını iletti yalan bilgi vermek istemem kesin doğrudur diyemem hayırlısı olsun hakkımızda 2 ay denmişti bana da

siz sanırım stajyerdiniz o yüzden bizim gibi süreçlerlerden geçenlerle beraber değerlendirilmeniz normal umarım yakın zamanda olumlu açıklanır hepimiz için

• Like
Tepkiler: akinnnn
siz sanırım stajyerdiniz o yüzden bizim gibi süreçlerlerden geçenlerle beraber değerlendirilmeniz normal umarım yakın zamanda olumlu açıklanır hepimiz için
umarım bakalım ne kadar daha süreceğini insan kestiremiyor hiçbir açıklama yapılmıyor olumluysa bile 2 gün sonra da gel diyebilirler 2 sene sonra da yani böyle olmaması gerekir kimse de ses çıkarmıyor maalesef.

hayır gelmedi ben her şeyi mülakata girmeden güncellemiştim hakkımızda hayırlısı olsun kardeşim sürecin 1 ay içerisinde açıklanacağını düşünüyorum bana 2 3 ay denmişti çünkü
Ben de forumlara bakıyordum şimdi. 2 ay içerisinde dönüş yapılacak demişlerdi 2 ay oldu bugün bekliyoruz hala. İnşallah en yakın zamanda olumlu sonuçlarımızı alırız. Şuan henüz dönüş alan yok mu? Alan olursa da buraya bilgi verelim lütfen. Bilgilendirelim birbirimizi.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.