Pozisyon veya İlan Adı
Motor bakım teknisyeni
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

peker

Üye
5 May 2026
4
1
0
Meslek
Teknik
Merhaba arkadaşlar,motor bakım teknisyeni ilanından mülakat sonrası dönüş alan var mı? 2 ay içinde olumlu veya olumsuz bir dönüş yapılacağı belirtildi fakat dönüş alan varsa bir dönüş beklemenin pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.Bundan dolayı mülakat sonrası dönüş alan varsa belirtirse çok sevinirim.Herkese sağlıklı günler dilerim.

dış ilana başvuranların mülakatının üzerinden henüz 2 ay geçmedi neye göre dönüş beklemenin sağlıklı olmadığını düşünüyorsunuz?

Ben mühendislik mezunuyum.kurumsal firmalarda da çalıştım.Kesin bu budur gibi bir söylem olmasın.Genelde olumlu adaylar ile daha sık veya daha erken iletişim halinde olunur.Bundan dolayı eğer adaylardan biri mülakat sonrası dönüş almışsa dönüş almayan adayların olumlu dönüş alma ihtimali çok düşüktür.Tabi dediğim gibi bu söylem genel kabul gören veya işleyiş kuralı gibi değil tamamen kendi gözlemim.

Ben mühendislik mezunuyum.kurumsal firmalarda da çalıştım.Kesin bu budur gibi bir söylem olmasın.Genelde olumlu adaylar ile daha sık veya daha erken iletişim halinde olunur.Bundan dolayı eğer adaylardan biri mülakat sonrası dönüş almışsa dönüş almayan adayların olumlu dönüş alma ihtimali çok düşüktür.Tabi dediğim gibi bu söylem genel kabul gören veya işleyiş kuralı gibi değil tamamen kendi gözlemim.
maalesef havacılık firmalarında bilindik şeylerin hiçbiri işlemiyor. ben daha bu ilan açılmadan şubat ayında mülakatına girdim ama hala dönüş yok. kimseye de olmamış maalesef.

Reis önce milletin emmioğlu var mı onları kontrol ediyorlar sonra sıra bize gelir :D

Bende genel yetenek sınavından sonra bir dönüş alamadım çevrenizde bu durumda olup bekleyen varmı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.