Pozisyon veya İlan Adı
Motor bakım teknisyeni
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Değerli Adayımız,

Şirketimizin Motor Bakım Teknisyeni ilanı kapsamında gerçekleştirdiğiniz başvurunuz değerlendirilmiş olup ön değerlendirme sonucunda sürecinizin olumsuz sonuçlandığını üzülerek bildirmek isteriz.

Kariyer yolculuğunuzda başarılar diler, ilginiz için bir kez daha teşekkür ederiz.

İyi günler dileriz,

İNSAN KAYNAKLARI BAŞKANLIĞI

Değerli Adayımız,

Şirketimizin Motor Bakım Teknisyeni ilanı kapsamında gerçekleştirdiğiniz başvurunuz değerlendirilmiş olup ön değerlendirme sonucunda sürecinizin olumsuz sonuçlandığını üzülerek bildirmek isteriz.

Kariyer yolculuğunuzda başarılar diler, ilginiz için bir kez daha teşekkür ederiz.

İyi günler dileriz,

İNSAN KAYNAKLARI BAŞKANLIĞI
Acaba yaş kriteri mi tutmadı 1996 ve öncesi mi doğum tarihiniz?

İlan açıldı ben arkadaşlara attım benden sonra başvuru yapanlar sınava girdi aynı sınıftaki arkadaşima sorun ne bilmiyorum ama sıkıntı gerçekten böyle şeyler can sıkmaya başladı

hakkınızda hayırlısı olsun ik ya mail atıp sürecin neden böyle olduğunu öğrenmeyi denediniz mi ? ve hangi üniden mezunsunuz

Eru ugmb ben geçen hafta süreç hakkında bilgi amaçlı mail atmıştım bugünde olumsuz geldi yine neden olduğunu sordum fakat cevap alabileceğimi düşünmüyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.