Bende 17 nisanda başvurdum. Hala değerlendirme aşamasında gözüküyor. Olumsuz olup da mail alan oldu mu? Bir de eğitimleri başlayacak olanlar var. Biz daha sınav maili bekliyoruz.

Acaba daha ne kadar bekleyeceğiz çok merak ediyorum.Umarım en kısa sürede dönüş yaparlar
Galiba bu ilan yani başvurduğum yedek gibi bir şey çünkü eğitimi başlamış olanları okuyoruz buradan aynı pozisyonlar için ama benim başvuru tarihimde onlar mülakata girmiş anladığım kadarıyla.Yani herhangi bir aksaklık olması durumunda bizden çağıracaklar gibi çünkü şuan bir mülakat süreci de yokmuş duyduğuma göre yani geçen hafta ama keşke bunu bize bildirseler de gelen teklifleri ona göre değerlendirsek.Çok fazla yorum yapıp okuyanları yanlış da yönlendirmek istemiyorum ama KISMET diyip gülücez geçen seneki başvurular gibi bence.

Galiba bu ilan yani başvurduğum yedek gibi bir şey çünkü eğitimi başlamış olanları okuyoruz buradan aynı pozisyonlar için ama benim başvuru tarihimde onlar mülakata girmiş anladığım kadarıyla.Yani herhangi bir aksaklık olması durumunda bizden çağıracaklar gibi çünkü şuan bir mülakat süreci de yokmuş duyduğuma göre yani geçen hafta ama keşke bunu bize bildirseler de gelen teklifleri ona göre değerlendirsek.Çok fazla yorum yapıp okuyanları yanlış da yönlendirmek istemiyorum ama KISMET diyip gülücez geçen seneki başvurular gibi bence.
Sanırım geçen ay mülakata giren o grup henüz eğitime başlamadı.Belki bir ihtimal yakın zamanda bizleri de mülakat sürecine dahil ederlerse birlikte bir eğitim planlaması düşünülebilir. Ama bu çok yakın bir zamanda olmalı.Ama pek mümkün görünmüyor.Tabi bir de Pegasus tüm kriterler karşılanmış olsa bile bütün başvuran adaylara dönüş yapmıyor biraz şans işi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.