benim dolalık 47ydi ben çağrıldım . bu arada evet örgün olunca olumsuz oluyormuş ama bugün orda örgün eğitimde olup orda olan da vardı . eğer süreç olumlu geçerse mülakatta belirtirse sorun olmaz belki 1-2 ay

Neye göre seçiliyor bir anlayabilsek şu Pegasus ilanlarında ne yaptımsa bir türlü diğer aşamaya geçemiyorum tüm kriterler karşılandığı halde

04.04 tarihinde başvurdum.Ama tüm kriterleri karşıladığım halde ben de hiçbir geri dönüş alamadım.
Anlıyorum sizin için daha sıkıcı olmuş.Olumsuz bile olsa dönseler de bilsek biz de.Eski çalışan arkadaşım 2 aya dönüş yapıyor pegasus dedi ama çok yani

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.