yanlis olmasin min 70 maks 85 kilo olman lazim 180 isen hatam varsa duzelten olursa sevinirimMerhaba kiloya çok katı davranıyorlar mı? 180im 94 kiloyum diyet yapıyorum 15 gün var 88-90 arasına düşmeye çalışıyorum. Ama göbekli değilim spor yaptığım için kilom boyuma göre fazla.
88-90 kiloya düşsem eğitim sürecinde 5 kilo daha versem kabul etmiyorlar mı? Bu arada cevabın için teşekkür ederim.yanlis olmasin min 70 maks 85 kilo olman lazim 180 isen hatam varsa duzelten olursa sevinirim
Merhaba, AJet için boy-kilo kriterleri aşağıdaki gibi olup bazı durumlarda adaylara ek süre veriyorlar. Ancak pozisyona olan aşırı talepten dolayı ek süre vereceklerini düşünmüyorum. Sürecinizde başarılar dilerim.Merhaba kiloya çok katı davranıyorlar mı? 180im 94 kiloyum diyet yapıyorum 15 gün var 88-90 arasına düşmeye çalışıyorum. Ama göbekli değilim spor yaptığım için kilom boyuma göre fazla.

Teşekkürler cevabınız için, elimden geldiğince zayıflamaya çalışacağımMerhaba, boy-kilo kriterleri aşağıdaki gibi olup bazı durumlarda adaylara ek süre veriyorlar. Ancak pozisyona olan aşırı talepten dolayı ek süre vereceklerini düşünmüyorum. Sürecinizde başarılar dilerim.
Ekli dosyayı görüntüle 435
2 gün aç kalıp 15-20km yürüyeceğim bakalım her yolu deniyorum.kısa süre için kalori oldukça fazla kalori açığı bırakman en doğrusu olur çünkü 9 kilo kadar vermen gerekecek 15 gün içerisinde
kabak diyetiöneririm2 gün aç kalıp 15-20km yürüyeceğim bakalım her yolu deniyorum.
İnan hepsi çok katı, aslında bir eğitim süreci var bu kadar az bir kiloyu verebilirsin bu dönemde. Sürende var aslında 2 kilo dikkat etsen halledersin.Benim de 2 kilo fazlam var pazartesi mülakat düşemezsem gitmeyeceğim çok katılarmış kilo konusunda öyle diyolardı thy icin.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.