Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurlugu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
öyle düşünme elbet elenen olacak cunku o zaman devam eder geri dönüşler ilan hala duruyorsa demek ki alım vardır. Boyu kilosu tutmayan oluyor, ingilizcesi yeterli gelmeyen oluyor. Elbet gelir size de. Birde konu dısı ama hangi üniden mezunsunuz
Umarımm. Benim de boyum sınırlarda
Istanbul Aydın Üniversitesi. Siz hangi üniden mezunsunuz?

• Like
Tepkiler: flight attendant
Bu firmanın sağlık kriterleri nedir, e nabıza bakılıyor mu, sınavları telefondan erişim sağlanıyor mu biri yardımcı olabilir mi?🙂

Bu firmanın sağlık kriterleri nedir, e nabıza bakılıyor mu, sınavları telefondan erişim sağlanıyor mu biri yardımcı olabilir mi?🙂
Firmayla ilgili bilgi bulmak biraz zor gibi görünüyor. Fakat muhtemelen e-nabıza bakarlar. Ben havalimanında çalışıyordum. Onlar bile bakmıştı. Sağlık yüzünden elenenler oldu.
Siz ne zaman başvurdunuz?

Firmayla ilgili bilgi bulmak biraz zor gibi görünüyor. Fakat muhtemelen e-nabıza bakarlar. Ben havalimanında çalışıyordum. Onlar bile bakmıştı. Sağlık yüzünden elenenler oldu.
Siz ne zaman başvurdunuz?
26 kasımda . Ertesi gün cv me bakmışlar
Ciddi hastalığım yok şükür. Sadece kadınsal hastalıklara vs dikkat ediyorlar mı thy kadar katı mi onu öğrenmek istiyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.