Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurlugu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Arkadaşlar bi şey soracağım size,Sunexpress e başvurup cv görüntülenmeyen var mı aranızda.çünkü benim hem Sunexpress hem southwind başvuru cv lerim görüntülenmedi henüz problem benden mi kaynaklı yoksa şirkete mi bağlı diye merak ediyorum
benim sunexpress basvurum referanslı ama görüntülenme almadı mesela southwind rusca oldugumdan görüntülendi diye düşünüyorum birde baya uzun ön yazı yazdım ben sunexprese basvuru atarken yazmamıştım mesela ayrıca hala pegasusta değerlendirme sürecinde diyor

benim sunexpress basvurum referanslı ama görüntülenme almadı mesela southwind rusca oldugumdan görüntülendi diye düşünüyorum birde baya uzun ön yazı yazdım ben sunexprese basvuru atarken yazmamıştım mesela ayrıca hala pegasusta değerlendirme sürecinde diyor
Başvurunuz ile dönüş süresi arasında kaç gün geçti?

Merhaba. Siz ne zaman başvurdunuz ve görüntüleme dışında geri dönüş aldınız mı? Benim de Rusçam olduğu için merak ettim

Merhaba. Siz ne zaman başvurdunuz ve görüntüleme dışında geri dönüş aldınız mı? Benim de Rusçam olduğu için merak ettim
evet dün mail geldi bana ben rus dili mezunuyum belki ondan mıdır ki cvmde cok belirttim onu cunku siz belirttiniz mi ön yazıya da yazdım

evet dün mail geldi bana ben rus dili mezunuyum belki ondan mıdır ki cvmde cok belirttim onu cunku siz belirttiniz mi ön yazıya da yazdım
Ben de Rusça mütercim tercümanlık mezunuyum. Daha dün akşam başvurdum. Ben de ön yazı ekledim. Bugün görüntüleme aldım. Başvurmak için geç mi kaldım acaba bilmiyorum. Ben daha yeni başvurmuşken çoğu kişi dönüş almış sanırım

Ben de Rusça mütercim tercümanlık mezunuyum. Daha dün akşam başvurdum. Ben de ön yazı ekledim. Bugün görüntüleme aldım. Başvurmak için geç mi kaldım acaba bilmiyorum. Ben daha yeni başvurmuşken çoğu kişi dönüş almış sanırım
öyle düşünme elbet elenen olacak cunku o zaman devam eder geri dönüşler ilan hala duruyorsa demek ki alım vardır. Boyu kilosu tutmayan oluyor, ingilizcesi yeterli gelmeyen oluyor. Elbet gelir size de. Birde konu dısı ama hangi üniden mezunsunuz

Rusça konuşulan ülkelere uçuş daha çok yapıyorlar sanırım bu yüzden Rusça olanlara ekstra dikkat ediliyor anladığım kadarıyla. Mevzu biraz Rusça ikinci dil olması

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.