Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar, TGS Sezonluk ilan olmadığı için 6 Ayın sonunda Rapor almadıysanız,Şeflerinizle tartışmayıp güleryüzlü işe gelip gittiyseniz söylenmeden çalıştıysanız, kimseyle tartışmadıysanız, ekiple anlaşabiliyorsanız KADROYA ALINIRSINIZ!
Beğenmişler beğenmemişler durumu tamamen bundan ibaret. Ramazan Ramazan tartışmanın manası mantığı yok. TGS özellikle söylüyorum en ufacık hatanızda 6 ay sonunda çıkartır. Hata yapmayın, şeflerinize bilmediğinizi ve öğrenmek için çabaladığınızı belirtip bunu davranışlarınızla da belirtin. Yukarıda çok farklı şeyler okudum,ben havalimanı personeliydim ve ekipteki arkadaşlarımdan da kuzenlerimden de görüdğüm bildiğim bu. Kırmayın Birbirinizi
Arkadaşlar, TGS Sezonluk ilan olmadığı için 6 Ayın sonunda Rapor almadıysanız,Şeflerinizle tartışmayıp güleryüzlü işe gelip gittiyseniz söylenmeden çalıştıysanız, kimseyle tartışmadıysanız, ekiple anlaşabiliyorsanız KADROYA ALINIRSINIZ!
ya tamam da ilk iki ay asgari alıyorsun ondan sonra 4 boyunca 30 civarı alıyorsun 6 ayın sonunda maaşın 40 civarına falan yükseliyor. önemli olan 6 aylık zaman dilimde sabredebilmek ardından yüksek maaş insanı motive eder diye düşünüyorum
İstasyon farkı, aynı istasyon olsa bile İK'nın farklı gruplara farklı şeylere söylemesi gibi gibi birçok farklı faktör var. Bu yüzden birbirinizle tartışmayın sevgili arkadaşlar.
siz bu bilgiyi nereden edindiniz? öyle bir şey söylenmedi ben de mülakattan önceki sunuma katıldım. sizin söylediğiniz maaşın bir kısmını işkur’un ödemesidir. geri kalanı kurum ödeyecektir.
siz bu bilgiyi nereden edindiniz? öyle bir şey söylenmedi ben de mülakattan önceki sunuma katıldım. sizin söylediğiniz maaşın bir kısmını işkur’un ödemesidir. geri kalanı kurum ödeyecektir.
Yanlışınız var üstüne basa basa insan kaynaklarında çalışan beyefendi tgs ilk 2 ay hiçbir ödeme yapmayacak dedi bizim sunumda. Günlük 850tl olmak üzere 2 aylık maaşınızı işkur ödeyecek ve bunu kabul edenlerde kurum için tercih sebebi dedi.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.