Seni beğenirlerse kadroya alıyorlar yoksa sözleşmen bitiyor diye kim dedi Allah askına millete yalan yanlıs bilgi veriyorsunuz ya bilmiyorsanız hic cevap vermeyin bunu okuyanlar da inanacak inanmasa da kafa karısıklığı olacak ne hakkınız var buna acaba
bu bilgi doğru. arkadaşım da aynı şekilde ilk 6 ay stresli bir şekilde çalıştı acaba işten çıkarılacak mıyım korkusundan dolayı. hiç izin almadı saatlik bile. 6 ay sonra da beğendikleri için kabul ettiler ve artık tgsnin devamlı çalışanı oldu. 6 ay bittiği an işten çıkarılan da var üstelik sezonluk başvurmadıkları halde

Seni beğenirlerse kadroya alıyorlar yoksa sözleşmen bitiyor diye kim dedi Allah askına millete yalan yanlıs bilgi veriyorsunuz ya bilmiyorsanız hic cevap vermeyin bunu okuyanlar da inanacak inanmasa da kafa karısıklığı olacak ne hakkınız var buna acaba
Kafa karisikligi yapmak neden i̇sti̇yeyi̇m ki̇ ? Mülakatta böyle söyledi̇ler yani̇ olmayan bi̇r şeyi̇ var gi̇bi̇ si̇zi̇ söyleyi̇p kandirayim mi ? Si̇zi̇n ne yapmak i̇stedi̇gi̇ni̇z beni̇ i̇lgi̇lendi̇rmez sadece aldigim bi̇lgi̇yi̇ yazdim,i̇nsanlara yalanci demeden önce bi̇r daha düşünün

bu bilgi doğru. arkadaşım da aynı şekilde ilk 6 ay stresli bir şekilde çalıştı acaba işten çıkarılacak mıyım korkusundan dolayı. hiç izin almadı saatlik bile. 6 ay sonra da beğendikleri için kabul ettiler ve artık tgsnin devamlı çalışanı oldu. 6 ay bittiği an işten çıkarılan da var üstelik sezonluk başvurmadıkları halde
Rapor alınmadığı, şeflerle ya da yolcularla tartışılmadığı sürece çıkarılan kimseyi duymadım burda hem staj yaptım hem de hala calısan arkadaslarım var yaklasık 3 4 yıldır yakından takip ettiğim bir sirket hic böyle pat diye cıkarılanı hele hele senin tipini beğenmedik hadi sen cık diye cıkarılanı hic duymadım doğru olduğunu düsünmüyorum

• Like
Tepkiler: Kerim3477
KAFA KARISIKLIGI YAPMAK NEDEN İSTİYEYİM Kİ ? MÜLAKATTA BÖYLE SÖYLEDİLER YANİ OLMAYAN BİR ŞEYİ VAR GİBİ SİZİ SÖYLEYİP KANDIRAYIM MI ? SİZİN NE YAPMAK İSTEDİGİNİZ BENİ İLGİLENDİRMEZ SADECE ALDIGIM BİLGİYİ YAZDIM,İNSANLARA YALANCI DEMEDEN ÖNCE BİR DAHA DÜŞÜNÜN
Birincisi kücük harfle yazarsan da zaten okuyabiliyorum
İkincisi sana yalancı demedim yalan yanlıs bilgi bir ikilemedir
Ücüncüsü bana da tam tersi dendi mülakatta sorun yasanmadığı sürece 6 ay sonunda istem cıkarılma gibi bir durum söz konusu değil dendi

• Like
Tepkiler: Kerim3477
yer hizmetleri 34/ ramp 36. 6 ay sonra yer hiz 36 ramp39 olarak iyileştirme oluyor. ilk 6 ay hiç bir yan ha ve maaş üstüne gelen pirim yok 6 ay sonra seni begenirlerse kadroya alıyorlar yoksa sözleşmen bitiyor. eger kadroya geçersin maaş üstüne 5500 tl devam pirimi 4500 ysd dil tazminatı 2300 lisans parası önlisans 1600 yüksek li,sans 2800 ekleniyor.
Ramp kısmı için yanlış bilgi dostum. Ramp personeli 39k maaş almıyor

• Like
Tepkiler: eetyh
servis vs var 3 ayda bir çift maaş olayı da çok iyi bence deneyimi olmayan ve buradan başlayan biriyim ben mezun olduktan sonra iş bulamadım ilk maaş 34k bana göre güzel bir rakam mesela çünkü deneyimim yok herkes kendine göre düşünmeli bunu bence normal bir işe sahip olduğum zaman sabah 9 daki işe 6da kalkmak zorundayım en geç akşam 6 da çıkıcaksın 7-8 gibi anca evdesin falan aslında vardiyalı çalışma sistemi daha iyi olabiliyor bazen

İstasyon farkı, aynı istasyon olsa bile İK'nın farklı gruplara farklı şeylere söylemesi gibi gibi birçok farklı faktör var. Bu yüzden birbirinizle tartışmayın sevgili arkadaşlar.

servis vs var 3 ayda bir çift maaş olayı da çok iyi bence deneyimi olmayan ve buradan başlayan biriyim ben mezun olduktan sonra iş bulamadım ilk maaş 34k bana göre güzel bir rakam mesela çünkü deneyimim yok herkes kendine göre düşünmeli bunu bence normal bir işe sahip olduğum zaman sabah 9 daki işe 6da kalkmak zorundayım en geç akşam 6 da çıkıcaksın 7-8 gibi anca evdesin falan aslında vardiyalı çalışma sistemi daha iyi olabiliyor bazen
Ben de aynen boyle dusunuyorum. Iyi bir okulda iyi bolum okumama ragmen, duzgun bir yerde isbasi yapamadim, referansim olmadigi icin. Staj da yapamadim, pandemiye denk geldi. Benim durumumda olan birisi icin, TGS'ye gozlerimden kalp cikartarak bakiyorum :D

ya tamam da ilk iki ay asgari alıyorsun ondan sonra 4 boyunca 30 civarı alıyorsun 6 ayın sonunda maaşın 40 civarına falan yükseliyor. önemli olan 6 aylık zaman dilimde sabredebilmek ardından yüksek maaş insanı motive eder diye düşünüyorum

• Like
Tepkiler: qwettey
Maaşlar işin yükünü farkettiğinizde düşük geliyor fakat dışarda sizi 0 dan alıp bu kadar hak veren başka bir yer yok. ilerde inş her birinizin yükselme imkanı oluyor eğer yöneticiler beğenirse sizde kendinizi geliştirirseniz yürümemeniz için bir neden yok kimseyi gereksiz ne nedensiz çıkarmıyorlar bu arada 6 aylık süre boyunca izleniyorsunuz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.