Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Aaa1fly

Üye
1 Ara 2025
6
0
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar maaş konusunda bi fikri olan var mı? Mülakat aşamaları hızlı ilerledi fakat maaş konusunda hiç bi yerden bilgi edinemedim.

ocak zammı ile 100 bin olur diye tahmin ediyorum. maaş euro üzerinden verildiği için sene içinde enflasyon kaybına da uğramıyor.
Arkadaşlar maaş konusunda bi fikri olan var mı? Mülakat aşamaları hızlı ilerledi fakat maaş konusunda hiç bi yerden bilgi edinemedim.

ocak zammı ile 100 bin olur diye tahmin ediyorum. maaş euro üzerinden verildiği için sene içinde enflasyon kaybına da uğramıyor.
Peki bu sayı sezon icin mi gecerli? Diğer soru cevaplarda sezon dışı aylık 30k gibisinden cevaplar vermişler çünkü, öyleyse taşınmaya değmeyecek bi rakam

yaz sezonunda 100 civarı ve üstü kazanırsınız fakat sözleşme yenilendikten sonraki kış zorunlu parta geçiceksiniz ve sezon da bittiği için kalan günlerde çok uçuş olmayacak bu da ciddi düşüş demek 30-40-50 civarı alırsınız. ama bu dediğim sadece ilk sene için geçerli sonraki kışlarda zorunlu part diye bir şey yok

yaz sezonunda 100 civarı ve üstü kazanırsınız fakat sözleşme yenilendikten sonraki kış zorunlu parta geçiceksiniz ve sezon da bittiği için kalan günlerde çok uçuş olmayacak bu da ciddi düşüş demek 30-40-50 civarı alırsınız. ama bu dediğim sadece ilk sene için geçerli sonraki kışlarda zorunlu part diye bir şey yok
Sonraki yıllarda kış maaşları kaç oluyor peki tahminen

Bir de zorunlu parttan kastınız nedir

güncel ekonomiyi baz alırsak 60 civarı olur. ilk başta şirkete 31 ekim tarihine kadar sözleşmeli olarak giriyorsunuz sonrasında kadroya geçip geçmediğinize karar veriliyor eğer geçerseniz şirket zorunlu part dönemine çıkarıyor nisan ayına kadar ayda 10 gün blok izin+20 gün çalışma olarak devam ediyosunuz ama bu dediğim gibi sadece ilk kadroya kalış yılında geçerli sonrasında böyle bir zorunluluk yok

güncel ekonomiyi baz alırsak 60 civarı olur. ilk başta şirkete 31 ekim tarihine kadar sözleşmeli olarak giriyorsunuz sonrasında kadroya geçip geçmediğinize karar veriliyor eğer geçerseniz şirket zorunlu part dönemine çıkarıyor nisan ayına kadar ayda 10 gün blok izin+20 gün çalışma olarak devam ediyosunuz ama bu dediğim gibi sadece ilk kadroya kalış yılında geçerli sonrasında böyle bir zorunluluk yok
tabi yıllandıkça base maaş da artıyor bunu da hesaplamak lazım ben hesaba katmadan örnek verdim

Anladım çok teşekkürler cevaplarınız için. Yalnız Antalya’da yaşamak için yeterli bi maaş gibi durmuyor, ne düşünüyorsunuz rahat mı acaba yine de

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.