Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memuru
Teşekkür ederimmm, sanırım değerlendiren kişiler farklı olunca böyle mi oluyor anlamadım
Merhaba siz daha ayın 16sında girmişsiniz ,ben 8inde bekliyorum benimki 1 ayı geçti. Gizem'in dediği gibi benimle aynı hafta girenlere de olumlu/olumsuz gitti ben ümitle bekliyorum. Ben de aynı düşünüyorum, girdiğimiz kurul odasındaki kişilere bağlı olabilir değerlendirme sıras ya da isim alfabe sırası da olabilir. İkinci dil mi hizmet ilanı mı sizin?

Merhaba siz daha ayın 16sında girmişsiniz ,ben 8inde bekliyorum benimki 1 ayı geçti. Gizem'in dediği gibi benimle aynı hafta girenlere de olumlu/olumsuz gitti ben ümitle bekliyorum. Ben de aynı düşünüyorum, girdiğimiz kurul odasındaki kişilere bağlı olabilir değerlendirme sıras ya da isim alfabe sırası da olabilir. İkinci dil mi hizmet ilanı mı sizin?
benimki tecrübesiz kabin, umarım bu hafta olumlu dönüş alırız beklediğimize değer.

Evet... 10:30 grubundaydım. Kendime inanıyordum. Olumsuz yazısı yüzüme bir tokat atılmış gibi hissettirdi.
Ben de ayni gruptaydim ama henuz bir mail almadim maalesef. Gecmis olsun, sizin icin hakkinizda en iyisini diliyorum. Haklisiniz, umutluyken bu sekilde olmasi tat kacirici ama moral bozmayin bir sonraki ilana basvurmamaniz icin bir sebep yok.

Ben de ayni gruptaydim ama henuz bir mail almadim maalesef. Gecmis olsun, sizin icin hakkinizda en iyisini diliyorum. Haklisiniz, umutluyken bu sekilde olmasi tat kacirici ama moral bozmayin bir sonraki ilana basvurmamaniz icin bir sebep yok.
Evet, gerçekten moral bozucu ama dediğiniz gibi, pes etmek için bir sebep yok. Bir sonraki ilana başvurmayı kesinlikle düşüneceğim. Umarım sizin süreciniz sorunsuz ve hızlı ilerler.

• Like
Tepkiler: ciguli

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.