Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memuru
Merhabalar siz hangi gün girmiştiniz 15 ekimde girdim bende 17sinde değerlendirme anketi geldi fakat sonuç gelmedi hâlâ🥲
ben ikinci dilden 8 ekimde girdim,anket bana 2 gün sonra geldi. bazıları diyor ki,sadece olumlu olanlara anket gidiyor diye ama inanmıyorum. bekliyorum hala. üçüncü haftada olumlu mesaj gelir mi bilmiyorum ama ümit kesilmez

ben ikinci dilden 8 ekimde girdim,anket bana 2 gün sonra geldi. bazıları diyor ki,sadece olumlu olanlara anket gidiyor diye ama inanmıyorum. bekliyorum hala. üçüncü haftada olumlu mesaj gelir mi bilmiyorum ama ümit kesilmez
2. Bir dil bilmeniz sizin için ekstra avantajdır kesinlikle çok güzel,bence anket tüm katılım sağlayanlara gidiyor sonuçtan bağımsız bir şey.Eminim güzel olacaktır sizin içinde gecenin bu saatinde bile birbirlerine yardımcı olup kendi bekleyiş heyecanlarını başkalarıylada paylaşan insanlarınız bence gökyüzünde hepimize yer vardır✈️

• Love
Tepkiler: Birumutuçmak
Ben 16 Ekim’de girdim, hâlâ dönüş yapılmadı, benle aynı gün giren birkaç kişi dün olumlu almış, olumsuz mu oldu acaba benim?

Ben 16 Ekim’de girdim, hâlâ dönüş yapılmadı, benle aynı gün giren birkaç kişi dün olumlu almış, olumsuz mu oldu acaba benim?
Bence öyle düşünmeyin benimle giren birçok kişi birkaç hafta içerisinde olumlu-olumsuz yanıtlar aldı, Hatta benimle aynı hafta giren birinin eğitim tarihi bile verilmişti. Neye göre sıralama yapılıyor bilemiyorum.
Mail gelene kadar umudunuzu yitirmeyin :)

• Like
Tepkiler: armaita
Bence öyle düşünmeyin benimle giren birçok kişi birkaç hafta içerisinde olumlu-olumsuz yanıtlar aldı, Hatta benimle aynı hafta giren birinin eğitim tarihi bile verilmişti. Neye göre sıralama yapılıyor bilemiyorum.
Mail gelene kadar umudunuzu yitirmeyin :)
Teşekkür ederimmm, sanırım değerlendiren kişiler farklı olunca böyle mi oluyor anlamadım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.