Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memuru

ciguli

Üye
1 Eyl 2025
25
6
5
Meslek
Kabin
Merhabalar. Kurul mülakatı sonrasında gelen anket mailinden kaç gün sonrasında olumlu veya olumsuz mail aldınız? Ben bundan önceki süreçlerde anket mailiyle aynı gün olumlu mailini aldım. Bugün anket maili geldi heyecanlı bir şekilde bekliyorum mail alanlar cevaplarsa sevinirim.

Merhaba,

22 Ekim tarihinde kurul mülakatına katıldım ve bugün saat 13:20’de anket maili tarafıma ulaştı.

• Like
Tepkiler: ciguli
Merhaba,

22 Ekim tarihinde kurul mülakatına katıldım ve bugün saat 13:20’de anket maili tarafıma ulaştı.
Ben de aynı şekilde 22 Ekim tarihinde kurul mülakatına katıldım bugün anket maili geldi. Bu kadar çabuk anket maili gelmesine şaşırdım. Bana önceki aşamalarda bu kadar çabuk gelmemişti

Ben de aynı şekilde 22 Ekim tarihinde kurul mülakatına katıldım bugün anket maili geldi. Bu kadar çabuk anket maili gelmesine şaşırdım. Bana önceki aşamalarda bu kadar çabuk gelmemişti
Evet ben de öyle, bekleyip göreceğiz. Heyecan verici!

Dediğiniz doğru değil. Olumlu cevabı üçüncü,dördüncü hafta alanları da gördüm, kuruldan 2 hafta sonra olumsuz alanı da gördüm. Öyle bir şey yok yani.
Merhabalar siz hangi gün girmiştiniz 15 ekimde girdim bende 17sinde değerlendirme anketi geldi fakat sonuç gelmedi hâlâ🥲

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.