Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhabalar. Öncelikle geçmiş olsun ben de yakında kurul mülakatına gireceğim. Sizce neden mülakattan kaldınız neyi farklı yapmanız gerektirdi ? Bir de İngilizce konuşma kısmında sizce bizden ne bekliyorlar yani ne kadar akıcı olmak gerekiyor, zaten dil belgesini yüklediğimiz için asıl değerlendirme kriteri ingilizce olmuyor diye okumuştum bir yerde ama sizin düşünceleriniz nelerdir ?

Merhabalar. Öncelikle geçmiş olsun ben de yakında kurul mülakatına gireceğim. Sizce neden mülakattan kaldınız neyi farklı yapmanız gerektirdi ? Bir de İngilizce konuşma kısmında sizce bizden ne bekliyorlar yani ne kadar akıcı olmak gerekiyor, zaten dil belgesini yüklediğimiz için asıl değerlendirme kriteri ingilizce olmuyor diye okumuştum bir yerde ama sizin düşünceleriniz nelerdir ?
İngilizce kurul mülakatında bakılan en önemsiz nokta diyebilirim sorulan soruyu anlayıp mantıklı bir cevap vermeniz yeterli olacaktır.

merhaba, birebir aynı şekilde ben de ilk olumsuzu kurulda aldım maalesef. kurul re-test sürecinin biraz daha rahat geçtiğine dair birkaç yorum okudum ama emin değilim tabi. Bilen biri bilgilendirebilirse süper olur.
Ne zaman kurula girmiştiniz ne zaman olumsuz aldınız sağlık maili gelmiş miydi

merhaba, birebir aynı şekilde ben de ilk olumsuzu kurulda aldım maalesef. kurul re-test sürecinin biraz daha rahat geçtiğine dair birkaç yorum okudum ama emin değilim tabi. Bilen biri bilgilendirebilirse süper olur.
Bu arada retest normal kurula göre daha kısa sürüyor diyorlar hocam kurulda yapılan hatalara odaklanılıyor gibi sıfırdan adayı tanıma gibiden ziyade

• Like
Tepkiler: flywithbt
Bende 13 Kasımda olumsuz maili aldım 5 Şubat tarihinde re-test sürem dolacak. Kuruldan olumsuz alanlar olarak hem bir soru havuzu oluşturmak hem de kendi deneyimlerimizi paylaşmak ve iletişimde kalmak adına bu konu altında toplanabiliriz diye düşünüyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende 13 Kasımda olumsuz maili aldım 5 Şubat tarihinde re-test sürem dolacak. Kuruldan olumsuz alanlar olarak hem bir soru havuzu oluşturmak hem de kendi deneyimlerimizi paylaşmak ve iletişimde kalmak adına ya forumda ya da herhangi bir grupta toplanabiliriz diye düşünüyorum.
Size ön sağlık maili gelmiş miydi?

O zaman ben başlatayım @Airbusboeing @flywithbt ve diğer arkadaşlar re-teste neden kaldığınızı düşünüyorsunuz mülakatınız sizce nasıl geçmişti eksik gördüğünüz yerler nelerdi ne gibi sorularla karşılaştınız? Hep birlikte yazalım.

Mülakattan çıktığımda birçok aday gibi olumlu sonuçlanacağını düşünüyordum. Olumsuz sonuç geldikten sonra düşündüğümde güçlü bir motivasyonum olmasına rağmen bu motivasyonu karşı tarafa yeterince iyi aktaramadığımı farkettim. Sorulara cevap verirken fazlasıyla detaya girdim bu da net ve öz bir iletişim kurmamı engelledi. CRM’i ilk seferde geçmenin rahatlığı da beni etkilemiş oldu. Kurulunda biraz daha detaylı ama benzer bir havada geçeceğini düşündüm bu sebeple rahat bir şekilde girdim fakat baskıyı hissettikçe ve sürekli sorular geldikçe bazı noktalarda panikledim ve tatmin edici cevaplar veremedim.

• Like
Tepkiler: gunes ve bctx

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.