Epoca

Üye
22 Tem 2024
15
10
0
Merhaba, 9 temmuzda online mülakata girip olumlu mesajı alıp, belgelerimi yükledim, hala ne belge eksikliğine dair ne de kurul mülakatıma dair iletişime geçilmedi ve artık eylüle gireceğiz neredeyse. Kimle iletişime geçmeliyim bu konuda?

• Like
Tepkiler: Üye silindi 9815
bana da 8 Ağustos'ta olumlu maili geldi. 12 ağustos'a kadar da belgeleri yükledim ama o günden beri davet maili almadım.

Arkadaşlar ne yapabilirim diye birşey yok. Sürecin başından beri her aşamada sürekli bu tip konular açıldı forumda. Unutacak halleri yok sizi. Beklemekten başka da yapacak birşey yok. Mail atmakta boş iş bence. Beklemek zor oluyor olabilir ama yapacak birşey yok.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.