Kurul Mülakatım Için Ulaşılmadı Ne Yapmalıyım?

E

Epoca

HavaPersonel.Com
Merhaba, 9 temmuzda online mülakata girip olumlu mesajı alıp, belgelerimi yükledim, hala ne belge eksikliğine dair ne de kurul mülakatıma dair iletişime geçilmedi ve artık eylüle gireceğiz neredeyse. Kimle iletişime geçmeliyim bu konuda?

1

12black

HavaPersonel.Com
kabin istihdama direk mail attın bence bide spam kısmını kontrol edin

U

umut21

HavaPersonel.Com
Mail atmanıza gerek yok. Beklemekten başka yapacak birşey de yok maalesef

U

user62131125152111212

HavaPersonel.Com
Merhaba, 9 temmuzda online mülakata girip olumlu mesajı alıp, belgelerimi yükledim, hala ne belge eksikliğine dair ne de kurul mülakatıma dair iletişime geçilmedi ve artık eylüle gireceğiz neredeyse. Kimle iletişime geçmeliyim bu konuda?
Olumlu maili hangi gün geldi size

E

Epoca

HavaPersonel.Com
Mail atmanıza gerek yok. Beklemekten başka yapacak birşey de yok maalesef
ben de öyle yapmak istiyorum ama, benden haftalar sonra girip kurula çağırılanlar varken gerilmememek elde değil.

U

umut21

HavaPersonel.Com
ben de öyle yapmak istiyorum ama, benden haftalar sonra girip kurula çağırılanlar varken gerilmememek elde değil.
İlginç baya. Ben 24 ünde yükleyip 29 unda katılmıştım mülakatlara

L

lalala

HavaPersonel.Com
Ben de aynı durumdayım, bu durumda olan birçok arkadaş var forumda. Anlamıyorum neden böyle…

S

selfmachine

HavaPersonel.Com
bana da 8 Ağustos'ta olumlu maili geldi. 12 ağustos'a kadar da belgeleri yükledim ama o günden beri davet maili almadım.

A

apollo11

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar ne yapabilirim diye birşey yok. Sürecin başından beri her aşamada sürekli bu tip konular açıldı forumda. Unutacak halleri yok sizi. Beklemekten başka da yapacak birşey yok. Mail atmakta boş iş bence. Beklemek zor oluyor olabilir ama yapacak birşey yok.

Konuyu okuyanlar;