Çok teşekkür ederim.Birisi daha bugün girdiğini yapay zekayla alakalı ingilizce soru sorduklarını yazmış foruma.Sonuçlar ne zaman gönderilecekmiş acaba söylediler mi? Bir de eğitim maaş vs bilgisi en başta verildi mi? kusura bakmayın heyecanlıyım peş peşe sordum ama teşekkürler.
Rica ederim ne demek. Maaş hakkında bir şey söylenmedi. Kurul mülakatının sonunda ise sonucun bir ay kadar sürebileceği söylendi bana.

• Like
Tepkiler: Afitap
Kurul mülakat sonucunu neden 1 ay sonra gönderiyorlarmış bilemedim, nisan ayında eğitime uygun musunuz diye sormuşlardı başvuruda

Merhaba bir sorum olacaktı boy kilo olarak +10 -10 muhabbetimi bulunuyor örnek 187 boy +10-10 gibi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.