Arkadaşlar 4 gün önce kontenjan doldu maili aldıktan sonra hemen Anadolu Jet'e başvurdum ancak hala bir mail gelmedi mülakat için. Aynı sorunu yaşayan var mı? Ne yapabilirim?

Baya altındayım.. teşekkürler cevapladığınız için.
Benim problemim ust sinirda olmak alt sinirla ilgili tolerans gosterirler belki 10 kiloya kadar alabildiginiz en gec gune mulakat tarihi alip yiyebildiginiz kadar fazla yiyip o gunde icebileceginiz kadar fazla su icmeye calisin benim mulakat gunumde gün ogretmen bir abimizin eksigi vardi benimle paylasti dedim su icin bol bol zaten icmis butun sabah girene kadar da su icti hatta odaya elinde su bardagiyla girdi ve gecti.

75-85 aralığında olması gerekiyor bu hesaba göre
Benim bilgim bu alt sinirdan emin degilim forumda boyle okumustum ve ust sinir benim icin dogruydu 1.73 olculdum kiyafet ile 76 kilo geldim ona bile ust sinirdasiniz dendi ama 5 kiloya kadar insanlari gecirdiler bir kisi fazla geldi tuvalete gel git gez dolas dediler ve gecti o sanirim 1.74 79 kiloyla gecti hatirladigim kadariyla. Alt sinirda olanlarla boyunu kilosunu hic konusmadim ancak tabiri yerindeyse kusana kadar su icip gecti gordugum kadariyla herkes

Selamlar
Dövme kontrolü olmadı. İngilizce de rahattı cv üzerinden ilerlediler. Benim kurulda da 2 tane role play sordular şöyle olursa naparsın gibisinden oldukça güler yüzlülerdi hiç korkmayın
ing kaç dk sürdü ortalama bilgi vererebilrş misiniz lütfen . Birde giderken yanınızda evrak dress code vs bir şey var mıydı mail gelmedi bana hiç çünkü

Benim bilgim bu alt sinirdan emin degilim forumda boyle okumustum ve ust sinir benim icin dogruydu 1.73 olculdum kiyafet ile 76 kilo geldim ona bile ust sinirdasiniz dendi ama 5 kiloya kadar insanlari gecirdiler bir kisi fazla geldi tuvalete gel git gez dolas dediler ve gecti o sanirim 1.74 79 kiloyla gecti hatirladigim kadariyla. Alt sinirda olanlarla boyunu kilosunu hic konusmadim ancak tabiri yerindeyse kusana kadar su icip gecti gordugum kadariyla herkes
merhaba ingilizce mülakat nasıldı bilgi verebilir misiniz tesekkür ederim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.