Pozisyon veya İlan Adı
SunEx Kurul Mülakat Tarihi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
30 Aralık 15.45’e olan kılpayı ile kaçırdığım randevuyu hava personel sitesinden içimizden bir arkadaş aldıysa tebrik ediyorum hayırlı olsun

• Like
Tepkiler: gunes
30 Aralık 15.45’e olan kılpayı ile kaçırdığım randevuyu hava personel sitesinden içimizden bir arkadaş aldıysa tebrik ediyorum hayırlı olsun
Bilgisayardan girebiliyorsaniz çok iyi olur, bilgileriniz kaydediliyor ve hemen tıklayabiliyorsunuz. Tekrar yazmak zorunda kalmazsiniz hemen kodu yazarsınız zaman kaybı olmaz..

Siz en azından görebilmişsiniz, ben sayfayı yenilediğim her an resmen gri bulutlar çöküyor 🥹. Hayırlısı olsun diyelim sıkmayın canınızı rahat günler çıkacaktır önümüze.

Ben de dün onu kaçırdım iki tarih vardı, bugün bu saatlerde baktım ve yakaladım tarihi. Umudunuzu kaybetmeyin ve sürekli kontrol edin... 🪄
Adınıza çok sevindim sanırım platformdaki en şanssız kişi benim. 3 günlük sürem doldu telefonun başında kontrol ettiğim halde denk gelen tek bir an bile olmadı. Her geçen dakika daha da umut kaybediyorum ne yazık ki

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.