Merhaba maalesef merak ediyorum hâlâ![]()
Bilgisayardan girebiliyorsaniz çok iyi olur, bilgileriniz kaydediliyor ve hemen tıklayabiliyorsunuz. Tekrar yazmak zorunda kalmazsiniz hemen kodu yazarsınız zaman kaybı olmaz..30 Aralık 15.45’e olan kılpayı ile kaçırdığım randevuyu hava personel sitesinden içimizden bir arkadaş aldıysa tebrik ediyorum hayırlı olsun
Siz en azından görebilmişsiniz, ben sayfayı yenilediğim her an resmen gri bulutlar çöküyor30 Aralık 15.45’e olan kılpayı ile kaçırdığım randevuyu hava personel sitesinden içimizden bir arkadaş aldıysa tebrik ediyorum hayırlı olsun
Sizde sayfa yenileyince gitmiyor mu? Bende yok oluyor her şeyBilgisayardan girebiliyorsaniz çok iyi olur, bilgileriniz kaydediliyor ve hemen tıklayabiliyorsunuz. Tekrar yazmak zorunda kalmazsiniz hemen kodu yazarsınız zaman kaybı olmaz..
Ben de dün onu kaçırdım iki tarih vardı, bugün bu saatlerde baktım ve yakaladım tarihi. Umudunuzu kaybetmeyin ve sürekli kontrol edin...30 Aralık 15.45’e olan kılpayı ile kaçırdığım randevuyu hava personel sitesinden içimizden bir arkadaş aldıysa tebrik ediyorum hayırlı olsun
Adınıza çok sevindim sanırım platformdaki en şanssız kişi benim. 3 günlük sürem doldu telefonun başında kontrol ettiğim halde denk gelen tek bir an bile olmadı. Her geçen dakika daha da umut kaybediyorum ne yazık kiBen de dün onu kaçırdım iki tarih vardı, bugün bu saatlerde baktım ve yakaladım tarihi. Umudunuzu kaybetmeyin ve sürekli kontrol edin...![]()
Ben de hâlâ alamadım maalesefAdınıza çok sevindim sanırım platformdaki en şanssız kişi benim. 3 günlük sürem doldu telefonun başında kontrol ettiğim halde denk gelen tek bir an bile olmadı. Her geçen dakika daha da umut kaybediyorum ne yazık ki
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.