Pozisyon veya İlan Adı
SunEx Kurul Mülakat Tarihi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

diorama

Üye
18 Kas 2025
27
3
5
Meslek
Kabin
Merhabalar, dün tarih seçmem için mail gelmişti. Bugün gün içinde aralıklarla sistemi kontrol ettim fakat hala iki seçenek için de bir tarih saat alamıyorum. Süre dolmak üzere, aynı sıkıntıyı yaşayanlar var mı? Mail atmak ya da merkezi aramak bir çözüm mü? Yardımcı olabilecek arkadaşım var ise çok sevinirim.

Ben HR’a mail attım
Değerli Adayımız Merhaba,

Kabini memurluğu mülakatlarına gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı takvimimiz şu anda dolmuş bulunmaktadır. Mülakat planlamalarını adaylarımız, kendilerine iletilen link üzerinden kendileri yapmaktadır. Bu nedenle, sistemde herhangi bir müdahale yapmamız mümkün olmamaktadır.

İptal edilen slotlar olabileceği için sağlanan link üzerinden düzenli kontroller yaparak takvimi takip edebilir ve daha erken bir saate boş bir slot oluştuğunda mülakatınızı hemen oluşturabilirsiniz.

Mülakat takvim linki 3 günün ardından da aktif kalmaya devam edecektir.

Yazmışlar. Endişelendim ya bende aynı şekilde

• Like
Tepkiler: gunes
Ben HR’a mail attım
Değerli Adayımız Merhaba,

Kabini memurluğu mülakatlarına gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı takvimimiz şu anda dolmuş bulunmaktadır. Mülakat planlamalarını adaylarımız, kendilerine iletilen link üzerinden kendileri yapmaktadır. Bu nedenle, sistemde herhangi bir müdahale yapmamız mümkün olmamaktadır.

İptal edilen slotlar olabileceği için sağlanan link üzerinden düzenli kontroller yaparak takvimi takip edebilir ve daha erken bir saate boş bir slot oluştuğunda mülakatınızı hemen oluşturabilirsiniz.

Mülakat takvim linki 3 günün ardından da aktif kalmaya devam edecektir.

Yazmışlar. Endişelendim ya bende aynı şekilde
Çok teşekkürler az da olsa içim rahatladı, süre dolduktan sonra ne olacak diye düşünüyordum. Sizin 3 gününüz doldu mu acaba?

Merhabalar, dün tarih seçmem için mail gelmişti. Bugün gün içinde aralıklarla sistemi kontrol ettim fakat hala iki seçenek için de bir tarih saat alamıyorum. Süre dolmak üzere, aynı sıkıntıyı yaşayanlar var mı? Mail atmak ya da merkezi aramak bir çözüm mü? Yardımcı olabilecek arkadaşım var ise çok sevinirim.
Tarih konusunda endişelenmeyin, 7 gün sonra seçebildim ben kurul tarihimi

• Like
Tepkiler: diorama
Teşekkür ediyorum, beni mailde yer alan 3 günlük kısım endişelendirmişti sisteme ne olur ne olmaz diye. Üstte başka bir arkadaş mailini yollayınca az da olsa rahatladım bekleme sürecine girdik o halde. Başka bir konu başlığında da size 2. Mülakat Programı kısmını sormuştum onun için de ayrıca teşekkür ederim. Artık hangisinden bulursam moral bozmadan ona tarih saat seçmeye çalışacağım.

Teşekkür ediyorum, beni mailde yer alan 3 günlük kısım endişelendirmişti sisteme ne olur ne olmaz diye. Üstte başka bir arkadaş mailini yollayınca az da olsa rahatladım bekleme sürecine girdik o halde. Başka bir konu başlığında da size 2. Mülakat Programı kısmını sormuştum onun için de ayrıca teşekkür ederim. Artık hangisinden bulursam moral bozmadan ona tarih saat seçmeye çalışacağım.
Rica ederim bol şans

ben de aynı şekilde 2 gündür tarih seçmeye çalışıyorum, endişelenmiştim. mülakat yeri 1/2nin farkı var mı yoksa hangisi uygunsa onu mu seçebiliyoruz? bilgisi olan yazabilirse cok sevinirim

Çok teşekkürler az da olsa içim rahatladı, süre dolduktan sonra ne olacak diye düşünüyordum. Sizin 3 gününüz doldu mu acaba?
Rica ederim. Dün sabah 9 civarlarında atmışlar dolmadı.
ben tek tek manuel seçe seçe 7,8,9,10 ….. deneye deneye gidiyorum ama başka yapılması gereken bir şey var mı acaba

Rica ederim. Dün sabah 9 civarlarında atmışlar dolmadı.

ben tek tek manuel seçe seçe 7,8,9,10 ….. deneye deneye gidiyorum ama başka yapılması gereken bir şey var mı acaba
Griyse zaten seçemezsiniz deneseniz bile, aylar arasında sürekli <,> tuşlarina basin zaten yer açılırsa direkt kırmızı olarak görünecektir

• Like
Tepkiler: gunes
ben de aynı şekilde 2 gündür tarih seçmeye çalışıyorum, endişelenmiştim. mülakat yeri 1/2nin farkı var mı yoksa hangisi uygunsa onu mu seçebiliyoruz? bilgisi olan yazabilirse cok sevinirim
Merhaba, onu ben de merak ediyorum. Hangisi boş ise seçmekte fayda var yazılmış ama yanlış bir getirisi olur mu bilemiyorum. Siz öğrenebildiniz mi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.