Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ben de hiç duymadım yedeklerden çağrılan acaba hangi ay oldu mülakatı ve ne zaman başladı eğitime

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben de duymadım ama thy baya ciddi bir şekilde alımlar vs her anlamda tasarruf dönemine girmiş arkadaşıma mail gitmiş bizim süreçler muamma bu saatten sonra umarım yaz dönemi çok yoğun geçer bir sürü uçak gelir ve savaş biter onunda dışında bizi çok bekletirler gibi duruyor

• Like
Tepkiler: sunny
Ben de duymadım ama thy baya ciddi bir şekilde alımlar vs her anlamda tasarruf dönemine girmiş arkadaşıma mail gitmiş bizim süreçler muamma bu saatten sonra umarım yaz dönemi çok yoğun geçer bir sürü uçak gelir ve savaş biter onunda dışında bizi çok bekletirler gibi duruyor
Vardiyalı çalışanlar için geçerli. Kabin memurları belli bir saatin üstünde uçamaz ek olarak yıllık izine çıkan istifa eden emekli olan doğum iznine çıkan bir sürü çalışan var. Bu yüzden pozitif kalmalıyız kabin memuru adayları olarak

Evet aralıkta değil 14 ocakta geldi o mail

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet aralıkta değil 14 ocakta geldi o mail
Muhtemelen arkadaşı zaten sağlığı vermişti ve eğitim bekliyordu süreç durunca eğitim için bekleyenler de bir süre beklediler eğitim için belkide onlara da bu tarz bir mail gitmiştir sağlığı veren birini bekletmiyorlar burdaki adaylardan gördüğüm kadarıyla

Muhtemelen arkadaşı zaten sağlığı vermişti ve eğitim bekliyordu süreç durunca eğitim için bekleyenler de bir süre beklediler eğitim için belkide onlara da bu tarz bir mail gitmiştir sağlığı veren birini bekletmiyorlar burdaki adaylardan gördüğüm kadarıyla
Ağustosta girip yedeklendi diyor eylülde mülakata girip eğitimi bitirenler oldu ve eğitime biri girdiği zaman sicil oluştuğundan sayı artıyor otomatik şimdilik bi artma yok son girenlerle aynı maalesef doğru değil

kokpitte yedek sistemi yo

Muhtemelen ancak o tarz bir şey olmuş olabilir shgm raporu aşamasına kadar gelebilenler için

Bende bu zamana kadar yedek aday çağrıldığını duymadım muhtemelen o arkadaş sağlık aşamasını geçtiği vakit beklemiştir sonrasında tabi ki beklemesinin lüzumu yok çünkü sonraki mail işe alım ve eğitim

Arkadaslar lutfen kabin memurları fazla uçamaz fikrinden sıyrılin.Her gordugumde duzeltme geregi goruyorum.Su an kabin memuru olarak calisiyorum .Her ay programlar belirlenir ve belirli bir saat ucus yazilir.Aylık olarak saat bazinda su anki sureden daha fazla saat ucurabilirler.Bunun bir yasal max suresi vardir.Ki genellikle o sureye yaklasilmas .Yogun ve yorucu gecer kabin memuru icin ama sirket boyle bir stratejiyi deneyebilir.Ama su an problem o degil. Rotalar savas dolasiyla azaldigi icin zaten memurlar acisindan fazlalik ortaya cikti .Şoyle dusunelim.10 rotayi 100 memurlu bir operasyon haline getiriyorlardi.Simdi rota 6 oldu diyelim.Eldeki 100 memur 6 rota icin zaten fazla olacaktir Yani bundan dolayi alım ertelenecek.Tabii ki bu demek degil ki almayacaklar.Ekip planlama konusunda ongorulu hareket ediyorlardir elbette.Mutlaka alım olacak .Ortadogu nabzı hep boyle gidemez.Benim ongorum yaz sezonu icinde bir hareketlilik olacagi.Endiselenmeyin ;)

• Like
Tepkiler: sunny

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.