Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

sunny

Üye
21 Eyl 2025
167
95
5
Meslek
Kabin
Kokpit süreçleri iptal olduysa kabin süreçleride etkilenir mi acaba? Bilgisi olan var mı

Kokpit süreçleri iptal olduysa kabin süreçleride etkilenir mi acaba? Bilgisi olan var mı
Bende gördüm böyle bir haber kokpitle ilgili yedekte kaldım bu sene ki alımda sağlıktan devam edicektim bu konuda endişeliyim umarım bir aksaklık olmaz ama kabin ile ilgili bir bilgi yok henüz

Bende gördüm böyle bir haber kokpitle ilgili yedekte kaldım bu sene ki alımda sağlıktan devam edicektim bu konuda endişeliyim umarım bir aksaklık olmaz ama kabin ile ilgili bir bilgi yok henüz
forumda bi kullanıcının mesajini gördüm uçucu personelin hepsine etkin iş gücü ile çalışıp tasarruf edilmesiyle ilgili mail atılmış kabinde çalışan tanıdıklarıma soracağım umarım bir terslik olmaz hayırlısıyla girseydik bizde

forumda bi kullanıcının mesajini gördüm uçucu personelin hepsine etkin iş gücü ile çalışıp tasarruf edilmesiyle ilgili mail atılmış kabinde çalışan tanıdıklarıma soracağım umarım bir terslik olmaz hayırlısıyla girseydik bizde
Neden uçucu personele böyle bir bilgi verilsinki belirli bir saat çerçevesinde uçurmak zorunda her şirket zaten daha fazlası havacılıkta yasak diye biliyorum ona göre ayarlıyor şirket zaten böyle bir mail geldiyse bile işe alımla alakası yoktur mantıken çünkü işe alım stratejisi ile uçucu personelin alakası yok

• Like
Tepkiler: sunny
Neden uçucu personele böyle bir bilgi verilsinki belirli bir saat çerçevesinde uçurmak zorunda her şirket zaten daha fazlası havacılıkta yasak diye biliyorum ona göre ayarlıyor şirket zaten böyle bir mail geldiyse bile işe alımla alakası yoktur mantıken çünkü işe alım stratejisi ile uçucu personelin alakası yok
Ekipler şirkette uygulanan bir program yüzünden son zamanlarda aşırı dengesiz şekilde uçuyorlar ve maaşlarda yüzdelik oran olması vs. epey şikayetçilerdi benim temennim filo büyüdükçe alımın artması yönünde ama kullanıcın yazdığı mail içeriğinin doğruluğu önemli ekte bırakıyorum
THY, kokpit ve kabin çalışanlarına savaş sebebiyle yükselen maliyetler sebebiyle yeni personel alımınının durdurulduğunu ve mevcut iş gücünün etkin ve verimli kullanılmasıyla operasyonlara devam edileceğine dair mail yolladı. Uzun süredir TAFA'da da yeni filo açılmadı.

Yönetim harcamaları minimum seviyeye azaltma kararı aldı. Çalışanlara gelecek süreç ile ilgili bilgilendirme maili atıldı. Yeni personel ve birçok harcama kalemi için yatırımları durdurma kararı alınmış.

Ekipler şirkette uygulanan bir program yüzünden son zamanlarda aşırı dengesiz şekilde uçuyorlar ve maaşlarda yüzdelik oran olması vs. epey şikayetçilerdi benim temennim filo büyüdükçe alımın artması yönünde ama kullanıcın yazdığı mail içeriğinin doğruluğu önemli ekte bırakıyorum
Umarım sadece söylentiden ibarettir

• Like
Tepkiler: sunny
Şunu düzeltmekte fayda var ki iptal olması ile askıya alınması aynı şeyler değil. Askıya alım ve bu süreç ne kadar sürer, gıdım gıdım alım olur mu vs bilmiyoruz. Ancak iptal tamamen farklı bir durum

Şunu düzeltmekte fayda var ki iptal olması ile askıya alınması aynı şeyler değil. Askıya alım ve bu süreç ne kadar sürer, gıdım gıdım alım olur mu vs bilmiyoruz. Ancak iptal tamamen farklı bir durum
sanırım şimdilik yapabileceğimiz tek şey haber bekleyip oturmak iddialar çok karışık herkes için hayırlısı olsun

Bu maili okuma şansım oldu konu uçucu ekipleri kapsamıyor çünkü ekipe her zaman ihtiyaç var bir uçak eksik ekiple uçamaz ama yer için aynı durum söz konusu değil

• Like
Tepkiler: TopGunMaverick
Bu maili okuma şansım oldu konu uçucu ekipleri kapsamıyor çünkü ekipe her zaman ihtiyaç var bir uçak eksik ekiple uçamaz ama yer için aynı durum söz konusu değil
eksik ekiple uçma gibi bir durum yok benim düşünceme göre uçak teslimatları yapılırken alım olmaması imkansız emekli olacak olan personel sayısıda gözetilince ama şuan ki belirsizlikler geciktirecek gibi duruyor hali hazırda aktif görev yapan 17.000 kişi var kabin ekibi olarak bir süre operasyona elimizdekilerle devam edeceğiz gibi anlaşılıyor umarım çok geciktirmeden çağrılırız

• Like
Tepkiler: Kmadayı77

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.