Selam arkadaşlar, Pegasus ile sürecim ilk önce evrak teslimi&boy-kilo ölçümü ve aynı gün mülakat olarak başlamıştı. İçinizde aynı gün mülakata giren oldu mu? Daha sonrasında Eylül'ün ikinci haftası Skyteste girdim ancak 11 gün geçmesine rağmen henüz yanıt gelmedi. Siz evrak tesliminde mülakata alınmış mıydınız? Benim durumum için eğer olumluysam süreç MMPI testi ve sağlık raporu şeklinde mi ilerleyecek acaba?

Merhaba, 2 Ağustosta girdiğim Skytest sonucu bugün açıklandı. Kurul daveti attılar. 1 hafta sonra mülakatım var. Muhtemelen aşırı yoğunluktan 7 hafta beklettiler. Size de yakında cevap gelir diye tahmin ediyorum.
Hocam selamlar. Mulakat izleniminiz nasıldı? Yaklasık kac dk surdu? Kısaca paylasabilir misiniz? Başarılar.

Skytest sonucunu ne kadar sürede bildiriyorlar? 1 ay olmasına rağmen henüz olumlu ya da olumsuz bir dönüş olmadı bana.

Bana skytest olumlu dönüşünü 3 hafta sonra yaptilar, mülakat icin bilgilendireceklerini iletmisler ama henüz davet yok.sınava yaklasik 7 hafta önce girdim.

Merhaba, Pegasus e-nabız kontrolü yapmıyor, sağlık formu dolduruyor ve SHGM sağlık raporunuzu teslim ediyorsunuz o kadar. Kurul tecrübeleri için : https://docs.google.com/document/d/1vmenT300m3VDNogkudfPv87LrZJjzPzS/edit
Merhaba bu konu(Enabız kontrolü yapmama) kesin mi? Geçmişte psikiyatrik tedavi gördüm kırsa süreli ve edevlet tanılarım kısmında gözüküyor. Eğer netse bu durum il sağlık müdürlüğüne tanı sildirmek için başvuru yapmayacağım.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.