PEGASUS Kokpit Ekibi Kurul Mülakatı Ve Sağlık Süreci Hakkında

• Konbuyu başlatan notcrew
  • Başlangıç tarihi
N

notcrew

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar ayın 3 gün sonra kurul mülakatına gireceğim. Yakın zamanda girip tecrübelerini paylaşmak isteyen varsa sevinirim. Aynı zamanda iki sorum var. 2015 yılında KBB'ye baş dönmesi şikayetiyle girmiştim e-nabızda vertigo muayene olarak girilmiş. Ancak ilaç tedavisi ve tanı yok sadece bir kez bu konuda giriş var. Bu süreçten elenme sebebi midir? Aynı zamanda 2016 senesinde burnumun üstüne düştüğümde kanadığı için acilden giriş yapmıştım. Nazal septüm devüasyonu yazılıyor. Bu da elenme sebebi midir? Dışa doğru bir kırıklık yok ancak içe doğru yamulma vardı doktorum burun kemiği kaynamadan düzeltmişti ameliyata gerek yok demişti ve ardından kontrollerim sağlanmıştı. Akciğer testi vs. yapılmadı ancak durum bu şekilde. Bu da bir sıkıntı mıdır?

llcxmbsll

llcxmbsll

HavaPersonel.Com
Merhaba, sürecinizde başarılar. Sormak istediğim bir şey var, ilana ne zaman başvurdunuz acaba? Şu 1 hafta önce açılan ilan mı sizin başvurduğunuz yoksa önceden mi başvurdunuz?

N

notcrew

HavaPersonel.Com
Merhaba, sürecinizde başarılar. Sormak istediğim bir şey var, ilana ne zaman başvurdunuz acaba? Şu 1 hafta önce açılan ilan mı sizin başvurduğunuz yoksa önceden mi başvurdunuz?
haziranda başvurdum

N

notcrew

HavaPersonel.Com
kariyer sitesinden yaklaşık 1 ay sonra dönüş yaptılar

llcxmbsll

llcxmbsll

HavaPersonel.Com
kariyer sitesinden yaklaşık 1 ay sonra dönüş yaptılar
Son bir soru daha sorsam sizlere :( Kariyer sitesinden başvurumuzu görmeleri için yapmamız gereken ekstra bişey var mı? Sizde belgeler vs yüklü müydü normal özgeçmiş mi doldurdunuz sadece

Denemeyenmontaigne

Denemeyenmontaigne

HavaPersonel.Com
skytestten ne kadar süre sonra dönüş aldınız?

K

kxlmb

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar 5 haftadır skytest sonucum gelmedi. Olumsuz adaylara geri dönüş yapmıyorlar mı? Bu kadar uzun süre bekleyeniniz var mı?

A

Acemiaday

HavaPersonel.Com
Merhaba,
Pilot adayı maaşı ve yrd pilot maaşı konusunda bilgisi olan var mıdır?

N

nurce2345

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar 5 haftadır skytest sonucum gelmedi. Olumsuz adaylara geri dönüş yapmıyorlar mı? Bu kadar uzun süre bekleyeniniz var mı?
Merhaba, ben de synı durumdayım ne olumlu ne olumsuz bir dönüş var, mailime ve telefonlarıma da kimse çıkmıyor.

O

onuryzk

HavaPersonel.Com
Merhaba,
Pilot adayı maaşı ve yrd pilot maaşı konusunda bilgisi olan var mıdır?
Pilot adayı sanırım 2 brüt asgari ücretti. FO ise başlangıç net 120 bin tl. Uçuşa, yatıya göre değişiyor fiyatlar tabi ki

A

Acemiaday

HavaPersonel.Com
Pilot adayı sanırım 2 brüt asgari ücretti. FO ise başlangıç net 120 bin tl. Uçuşa, yatıya göre değişiyor fiyatlar tabi ki
Merhaba, cevabınız için teşekkür ederim. 15 aylık süreçte mi 2 asgari brüt oluyor? Bu maaş evli ve / veya çocuklu aileler için biraz az açıkçası

A

Acemiaday

HavaPersonel.Com
Yok, yanlış anladınız :) toplam süre 21 ay, ancak bunun 15 ayı uçuş okulunda dendi. Bu 15 aylık süreçte mi her ay boyunca 2 asgari brüt ücret alınıyor, yoksa 21 ay boyunca mı diye sormak istemiştim

O

onuryzk

HavaPersonel.Com
Yok, yanlış anladınız :) toplam süre 21 ay, ancak bunun 15 ayı uçuş okulunda dendi. Bu 15 aylık süreçte mi her ay boyunca 2 asgari brüt ücret alınıyor, yoksa 21 ay boyunca mı diye sormak istemiştim
O konuda bir bilgim yok açıkcası. Youtubeye kariyer.net pegasus yazarsanız orada anlatıyor

K

kxlmb

HavaPersonel.Com
Merhaba, ben de synı durumdayım ne olumlu ne olumsuz bir dönüş var, mailime ve telefonlarıma da kimse çıkmıyor.
Peki bunu olumsuz olarak kabul edersek bir sonraki açılacak ilana re-test aday olarak başvuru yapabiliyor muyuz? Bilginiz var mı?

D

denemepgs

HavaPersonel.Com
Merhaba, mulakat sonrasi MMPI kisilik testi yapip sonuc bekleyen var mi? Saglikkurulu icin yonlendirilen var mi?

O

OmerrTasci

HavaPersonel.Com
Merhaba, 2 Ağustosta girdiğim Skytest sonucu bugün açıklandı. Kurul daveti attılar. 1 hafta sonra mülakatım var. Muhtemelen aşırı yoğunluktan 7 hafta beklettiler. Size de yakında cevap gelir diye tahmin ediyorum.

C

cgty

HavaPersonel.Com
Merhaba, 2 Ağustosta girdiğim Skytest sonucu bugün açıklandı. Kurul daveti attılar. 1 hafta sonra mülakatım var. Muhtemelen aşırı yoğunluktan 7 hafta beklettiler. Size de yakında cevap gelir diye tahmin ediyorum.
Tebrikler! Olumsuz sonuçlara çabuk mu dö üş yapılıyor acaba bilginiz var mı?

Konuyu okuyanlar;