teşekkür ederim vaktinizi ayırıp yazdığınız için. umarım.29 eylül pazartesi günü bir adayın 8 kilo fazlası vardı ve kilo verebilir misin dediler ve tarih verdiler. Size de vereceklerdir diye düşünüyorum.
teşekkür ederim vaktinizi ayırıp yazdığınız için. umarım.29 eylül pazartesi günü bir adayın 8 kilo fazlası vardı ve kilo verebilir misin dediler ve tarih verdiler. Size de vereceklerdir diye düşünüyorum.
Verirler..ben 11 eylülde ilk mülakat için gittiğimde 7 kilo fazlam olduğu için 1 ay süre verdiler. 8 ekim için tarih aldım. Son 1 buçuk kilo kaldı. Çabalıyorum vermek içinArkadaşlar bana beş gün sonrası için mülakat daveti geldi şoka girdim hiç bu kadar çabuk beklemiyordum. Anksiyetem tavan.Benim 10 kilo kadar bi fazlam var sizce bana süre verirler mi burada süre verilenleri gördüm ama bu oradaki kişinin insafına mı dayalı
Çok ama çok moralim bozuk, işsizim, keşke bir ayım falan olsaydı önümde. Deneyimi olanlar yazabilir mi lütfen
umarım her şey gönlünüzce olur.
kilo için süre verince mülakata soktular mı eve mi yolladılar?Verirler..ben 11 eylülde ilk mülakat için gittiğimde 7 kilo fazlam olduğu için 1 ay süre verdiler. 8 ekim için tarih aldım. Son 1 buçuk kilo kaldı. Çabalıyorum vermek içinsakın vazgeçmeyin verirsiniz
Hayır yara izi için bile bakmadılar. Sıradaki adayların boy kilo ölçümüne başlamadan bana hemen yeni tarih verdiler ve ayakkabımı giyip ceketimi alıp çıktımkilo için süre verince mülakata soktular mı eve mi yolladılar?
teşekkür ederim cevap içinHayır yara izi için bile bakmadılar. Sıradaki adayların boy kilo ölçümüne başlamadan bana hemen yeni tarih verdiler ve ayakkabımı giyip ceketimi alıp çıktım
Arkadaşlar bana beş gün sonrası için mülakat daveti geldi şoka girdim hiç bu kadar çabuk beklemiyordum. Anksiyetem tavan.Benim 10 kilo kadar bi fazlam var sizce bana süre verirler mi burada süre verilenleri gördüm ama bu oradaki kişinin insafına mı dayalı
Çok ama çok moralim bozuk, işsizim, keşke bir ayım falan olsaydı önümde. Deneyimi olanlar yazabilir mi lütfen
Merhaba 29 eylülde mülakata gittim. Boyumu 1 cm kısa ölçtüler 164,6 çıktı. 164sün dediler. 76 kiloydum. 25 kasıma süre verdiler. Süre veriyorlar korkmayın.Arkadaşlar bana beş gün sonrası için mülakat daveti geldi şoka girdim hiç bu kadar çabuk beklemiyordum. Anksiyetem tavan.Benim 10 kilo kadar bi fazlam var sizce bana süre verirler mi burada süre verilenleri gördüm ama bu oradaki kişinin insafına mı dayalı
Çok rahatladım bu mesajı okuyunca çok ama çok teşekkür ederimM
Merhaba 29 eylülde mülakata gittim. Boyumu 1 cm kısa ölçtüler 164,6 çıktı. 164sün dediler. 76 kiloydum. 25 kasıma süre verdiler. Süre veriyorlar korkmayın.
İnşallah hepimiz için olumlu sonuçlar olsunÇok rahatladım bu mesajı okuyunca çok ama çok teşekkür ederimUmarım sürecin iyi geçiyordur, her şey gönlünce olur
![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.