Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Arkadaşlar bana beş gün sonrası için mülakat daveti geldi şoka girdim hiç bu kadar çabuk beklemiyordum. Anksiyetem tavan. :( Benim 10 kilo kadar bi fazlam var sizce bana süre verirler mi burada süre verilenleri gördüm ama bu oradaki kişinin insafına mı dayalı :( Çok ama çok moralim bozuk, işsizim, keşke bir ayım falan olsaydı önümde. Deneyimi olanlar yazabilir mi lütfen :( umarım her şey gönlünüzce olur.
Verirler..ben 11 eylülde ilk mülakat için gittiğimde 7 kilo fazlam olduğu için 1 ay süre verdiler. 8 ekim için tarih aldım. Son 1 buçuk kilo kaldı. Çabalıyorum vermek için 🙏 sakın vazgeçmeyin verirsiniz

• Like
Tepkiler: grace
Verirler..ben 11 eylülde ilk mülakat için gittiğimde 7 kilo fazlam olduğu için 1 ay süre verdiler. 8 ekim için tarih aldım. Son 1 buçuk kilo kaldı. Çabalıyorum vermek için 🙏 sakın vazgeçmeyin verirsiniz
kilo için süre verince mülakata soktular mı eve mi yolladılar?

M
Arkadaşlar bana beş gün sonrası için mülakat daveti geldi şoka girdim hiç bu kadar çabuk beklemiyordum. Anksiyetem tavan. :( Benim 10 kilo kadar bi fazlam var sizce bana süre verirler mi burada süre verilenleri gördüm ama bu oradaki kişinin insafına mı dayalı :( Çok ama çok moralim bozuk, işsizim, keşke bir ayım falan olsaydı önümde. Deneyimi olanlar yazabilir mi lütfen :( umarım her şey gönlünüzce olur.

Merhaba 29 eylülde mülakata gittim. Boyumu 1 cm kısa ölçtüler 164,6 çıktı. 164sün dediler. 76 kiloydum. 25 kasıma süre verdiler. Süre veriyorlar korkmayın.

• Like
Tepkiler: mochi777
M

Merhaba 29 eylülde mülakata gittim. Boyumu 1 cm kısa ölçtüler 164,6 çıktı. 164sün dediler. 76 kiloydum. 25 kasıma süre verdiler. Süre veriyorlar korkmayın.
Çok rahatladım bu mesajı okuyunca çok ama çok teşekkür ederim 🥹 Umarım sürecin iyi geçiyordur, her şey gönlünce olur 🙏🏻🩷🤍

Merhaba herkese benimde 4 kilo fazlam vardı 2 hafta süre vermişlerdi ilk mülakat tarihim 22 sindeydi 2.si dün dü kilomu verdim gittim kilo verme sürecinde spor salonuna yazıldım özellikle bodyshape cihazı olan salonları tercih edin ekstra ısı veren bir cihaz yürüyüş bandı gibi fazladan kalori yaktırıyo çok faydasını gördüm birde ödem atmak önemli hızlı kilo gidiyo kilo vermeye çalışan adaylara tavsiye olarak buraya bırakayım 😇

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.