Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu

sitavolare

Üye
30 Ağu 2025
14
1
0
Meslek
Kabin
merhaba 1 eylülde mülakata çağırdılar bu yaz 4-5 kilo kaybettim 47,5 kiloya düştüm normalde boyumla tutuyordu bi 48-50 kilo olursam tabloya uyuyorum pazartesi bu yüzden elenir miyim direkt? sürecin başında diye gün verirler mi yoksa almam için? çok stresliyim benzer şeyler yaşayan var mı

merhaba 1 eylülde mülakata çağırdılar bu yaz 4-5 kilo kaybettim 47,5 kiloya düştüm normalde boyumla tutuyordu bi 48-50 kilo olursam tabloya uyuyorum pazartesi bu yüzden elenir miyim direkt? sürecin başında diye gün verirler mi yoksa almam için? çok stresliyim benzer şeyler yaşayan var mı
Merhaba, hayır elenmezsiniz kilo almanız için süre tanırlar mutlaka

• Like
Tepkiler: gunes
kesinlikle elenmezsiniz, tekrardan gün verirler gelmeniz için. ama tekrar gidip gelmekle uğraşmayayım derseniz tartılmadan önce bol bol su için. mülakatın yapıldığı yerde sebil vardı birkaç tane

• Like
Tepkiler: nekropol
Öncelikle doğrudan elenmezsiniz, belirli bir süre verilir. Ben 10 fazlası olan birine kilo vermesi için süre verildiğini gördüm. Ayrıca çevremdekilerden gördüğüm kadarıyla boy ölçümünde çoğu kişi birkaç cm kısa çıkıyor. O yüzden kilonuzun alt sınırı da biraz düşecektir. Son olarak ölçüme kadar bol bol karbonhidrat ve tuz tüketip bol bol su içmenizi öneririm. Karbonhidrat ve tuz vücudunuzda su tutmanızı sağlar, böylece kısa sürede çok rahat 2-3 kilo alabilirsiniz (tabii halihazırda çok fazla karbonhidrat tüketmiyorsanız). Normal beslenme düzenine döndüğünüzde de bu kilolar hemen gider. :)

• Like
Tepkiler: erenc ve admin
Benim boyum 1.70 54 olmam gerekiyordu. Evde tartıldığımda yemek yemeden önce 52.800 falan çıkıyordu yedikten sonra 53.700 oluyordu ama ertesi gün sabah yine azalıyordu. Elime ne geçerse yemeye başladım 😂 Ölçümde 54.75 çıktı. Biraz şişkinlik yapacak şeyler de yiyebilirsiniz o güne kadar hatta o günün sabahında da yiyin. Zaten ertesi gün yine normale dönersiniz ben de dönmüştüm.

Merhaba benim de
Merhaba benim de aynı oldu boyum 1.63 çıktı 50 kilo olmam gerekiyordu 48.5 çıktım alıp gelmem için süre verdiler şimdi salı günü tekrar gidicem ama herkese zaman tanırlar mı nasıl oluyor bilmiyorum

• Like
Tepkiler: sitavolare
Merhaba benim de

Merhaba benim de aynı oldu boyum 1.63 çıktı 50 kilo olmam gerekiyordu 48.5 çıktım alıp gelmem için süre verdiler şimdi salı günü tekrar gidicem ama herkese zaman tanırlar mı nasıl oluyor bilmiyorum
merhaba gittiniz mi nasıl kilo aldınız kafayı yemek üzereyim 6 gün kaldı 50 olmam lazım tartıda max 49 çıkıyorum

merhaba gittiniz mi nasıl kilo aldınız kafayı yemek üzereyim 6 gün kaldı 50 olmam lazım tartıda max 49 çıkıyorum
Tatlı yiyin akşamları Waffle tarzı olabilir pasta olabilir her akşam yiyin ama stres yapmadan. Su için mülakata gideceğiniz sabah biraz da tuzlu şeyler yiyin ki şişkinlik yapsın. Muhakkak 50 kilo olursunuz.

• Like
Tepkiler: gunes
Ben de aynı durumdaydım ve işin kötüsü mülakat günü stresten hiçbir şey yiyememiştim aç karnına boy kiloya girmiştim korka korka. Bir gün önce çift ekmek döner 😂 yiyip mülakat alanındaki su sebilinden midem bulana bulana su içip durdum şansıma tam 50 çıkmıştım

Ben de aynı durumdaydım ve işin kötüsü mülakat günü stresten hiçbir şey yiyememiştim aç karnına boy kiloya girmiştim korka korka. Bir gün önce çift ekmek döner 😂 yiyip mülakat alanındaki su sebilinden midem bulana bulana su içip durdum şansıma tam 50 çıkmış
sizin boy kilonuz neydi acaba ve kaç kilonuz eksikti?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.