Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
sizin boy kilonuz neydi acaba ve kaç kilonuz eksikti?
İlana başvurduğumda 46 kiloydum boyum 163 50 olmak zorundaydım ben de ama akşam 50 olsam zorla sabah uyanınca yine 49 oluyordum dediğim gibi yaptım 50 çıktım ama uyarı da aldım hatta sınıra çok yakınsın kilo al biraz diye

ne yediniz bu süreçte acaba
Ben çok yemek seçen birisiyim sevdiğim çok az şey vardır onları arka arkaya yedim hep dediğim gibi dönerin çok yararı oldu bana ekmek içi de kilo yapıyor diyorlar bir deneyin isterseniz benim midemi bulandırdığı için ben yemedim hiç

İlana başvurduğumda 46 kiloydum boyum 163 50 olmak zorundaydım ben de ama akşam 50 olsam zorla sabah uyanınca yine 49 oluyordum dediğim gibi yaptım 50 çıktım ama uyarı da aldım hatta sınıra çok yakınsın kilo al biraz diye
anladım çok teşekkür ederim peki devamı nasıl geçti sizin için? mülakatlarda ne sordular?

anladım çok teşekkür ederim peki devamı nasıl geçti sizin için? mülakatlarda ne sordular?
İngilizce de Türkçe de cv üzerinden ilerleri hep özellikle İngilizce okuduğum bölüm hakkındaydı ama denk geldiğiniz kişiye göre değişiyor. Bazılarına hiç cv sorulmamış şans işi

merhabaa mülakatınız nasıl geçti
merhaba çok geç gördüm kilodan geçtim ingilizce kısa sürdü 10 dakika falan kurul da aynı şekildeydi pek iş tecrübem olmadığı için okulum ve sebeplerim üzerinden ilerledik o da kısaydı 11 dakika falandı, sonuç nasıl olur bilemiyorum ama iyi geçer umarım siz ne yaptınız

• Like
Tepkiler: gunes
merhaba çok geç gördüm kilodan geçtim ingilizce kısa sürdü 10 dakika falan kurul da aynı şekildeydi pek iş tecrübem olmadığı için okulum ve sebeplerim üzerinden ilerledik o da kısaydı 11 dakika falandı, sonuç nasıl olur bilemiyorum ama iyi geçer umarım siz ne yaptınız
bende sonuç bekliyorum hala 18 eylülde girdim mülakata benim de çok uzun sürmedi kurul mülakatım. aklıma geldikçe acaba yanlış cevaplar mı verdim diye düşünmüyor değilim 😢

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.