Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu

sitavolare

Üye
30 Ağu 2025
14
1
0
Meslek
Kabin
1 eylülde gittim 47 kiloydum 50 olmam lazımdı 48,5 çıktım tartıda, 15 eylüle tarih verdiler 1 haftadır ne varsa yiyorum ama tartıda max 49 görünüyorum. 6 gün kaldı benzer şeyler yaşayanlar var mı nasıl alacağım ben bu kiloyu çok moralim bozuk..

Hocam merhaba, öncelikle 2012-2013 yıllarında aynı süreçleri yaşamış biri olarak ve tecrübelerime dayanarak birkaç şey yazmak istedim. Öncelikle 6 günlük süreçte karbonhidrat alımını artırın ve tuvalet sıklığınızı azaltın. Kontrole gideceğiniz gün erken saatlerde kalkın ve kahvaltıyı çok az yapın ki az sonra söyleyeceğim formüle daha fazla yer ayırabilin. 6'lı maltana alıyorsunuz, arpa maltı içerdiği için sudan daha fazla vücudunuzda tutuyor. 6 maltana içip kontrole girdiğinizde en az 2 kilo tartıda extradan basabilirsiniz. Kontrol sonrası tuvalete uğrarsınız :)

• Like
Tepkiler: Skyrock ve gunes
Hocam merhaba, öncelikle 2012-2013 yıllarında aynı süreçleri yaşamış biri olarak ve tecrübelerime dayanarak birkaç şey yazmak istedim. Öncelikle 6 günlük süreçte karbonhidrat alımını artırın ve tuvalet sıklığınızı azaltın. Kontrole gideceğiniz gün erken saatlerde kalkın ve kahvaltıyı çok az yapın ki az sonra söyleyeceğim formüle daha fazla yer ayırabilin. 6'lı maltana alıyorsunuz, arpa maltı içerdiği için sudan daha fazla vücudunuzda tutuyor. 6 maltana içip kontrole girdiğinizde en az 2 kilo tartıda extradan basabilirsiniz. Kontrol sonrası tuvalete uğrarsınız :)
ay midemi bozmaz mı 🥹 alıp deneyeceğim ama, sizin kaç kilonuz eksikti?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.