çelebi ingilizce mülakatında 50 sorudan kaç doğru yapınca geçiyoruz bilgisi olan var mı bugün girdim de

Perşembe günü online genel yetenek ve İngilizceden birkaç saat sonra teamsten seçtiklerini toplayıp ön görüşme yapıp herkese tek tek mülakat saati verdiler
benim de olumlu oldu toplantı saati verdiler bu mülakat mı yoksa sadece ön görüsme mi

Bugün işe alındığıma dair telefon aldım en geç 29 ocakta işlemleri bitirmeleri gerekiyormuş apron kartlarını çıkarttıracaklarmış.

Bugün işe alındığıma dair telefon aldım en geç 29 ocakta işlemleri bitirmeleri gerekiyormuş apron kartlarını çıkarttıracaklarmış.
Merhabalar işinizden memnun musunuz? Yarın sınavım var ama İngilizcem pek iyi değil olmazsa olmaz mı İngilizce?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.