Ben bir kaç kez mülakatına girdim benide aramışlardı adres teyidi için,adres onlar için okeyse 1-2gün sonra mail atıyorlar,belki atarlar kontrol edin mutlakabeni aradılar servis güzergahı için adres bilgisi aldılar fakat sanırım olumsuz oldu geri dönmediler.
şartları nedir bilginiz var mı? part-time için.Ben bir kaç kez mülakatına girdim benide aramışlardı adres teyidi için,adres onlar için okeyse 1-2gün sonra mail atıyorlar,belki atarlar kontrol edin mutlaka
Maalesef bilgim yok, ben sadece online sınav mülakatına ve sonrasında görüntülü ingilizce mülakata girmiştim fakat olumsuz sonuçlanmıştışartları nedir bilginiz var mı? part-time için.
Başarılar şimdiden,bana gelmedi maalesef sanirim bundan once 2 kez basvurup sınavlara girdigim icin bu seferde olmayacak diye göndermediler mailMail geldi arkadaşlar sekizinde sınav varmış.
Bana part time için 20 dk önce sınav maili geldiArkadaşlar geri dönüş alan oldu mu acaba,başvurum görüntülendi ama henüz aranmadım mailde gelmedi,dönüş alanlar buraya yazabilirse çok mutlu olurum
8 ağustosda aktif olcakmış sınav ayrı bir mail daha geldi orda yazıyorAşağıdaki sınav linkine tıklayarak öncelikle Genel Yetenek Sınavına erişim sağlayabilirsiniz. Genel Yetenek testinden barajı geçtiğiniz takdirde İngilizce sınavına katılmaya hak kazanacaksınız. İngilizce sınavına katılmaya hak kazanan adayların sınavı, Genel Yetenek testi sonrasında otomatik olarak başlayacaktır.
Bana gelen mail bu saat tarih falan yok direk linke tıklayıp girebiliyorsun sınava
Mailllerinizi kontrol edin aramıyorlar bana mail atmışlar sınav içinbeni aradılar servis güzergahı için adres bilgisi aldılar fakat sanırım olumsuz oldu geri dönmediler.
Genel kültür ve ingilizce sorularının zorluk seviyeleri nedir bilgi verebilir misiniz?Öncelikle online sınava giriyorsunuz genel kültür ve ingilizce,genel kültür sınavını geçtiğiniz taktirde ingilizce sınavına yönlendiriyor sizi direkt olarak. Sınav olumlu geçerse görüntülü ingilizce mülakat için mail geliyor,bi uygulama indirmeniz gerekiyor oradan belirttikleri saatte toplantıya katılıp görüntülü ingilizce konuşuyorsunuz. Tavsiye olarak sakince konusmanızı öneririm,ben fazla heyecan yapmıştım bence bu yüzden olumsuz yanıt geldi,normal klasik gündelik sorular soruyorlar
Tamamdır çok teşekkürler.Genel kültür normal cok fazla bi bilgi gerektirmiyor,havuz problemleri falan oluyor,km hız problemleride var aralards sonlara doğru dikkatli bakmanız gereken sorular oluyor benzer şekiller veriliyor vs gibi,ingilizce biraz zorlayabilir sadece ingilizce sınavı daha uzun sürüyor ve sorular cok çünkü
Gündelik sorular olarak kendimizi tanıtıp güçlü yönler zayıf yönler hobiler vs gibi sorular mıydı?Öncelikle online sınava giriyorsunuz genel kültür ve ingilizce,genel kültür sınavını geçtiğiniz taktirde ingilizce sınavına yönlendiriyor sizi direkt olarak. Sınav olumlu geçerse görüntülü ingilizce mülakat için mail geliyor,bi uygulama indirmeniz gerekiyor oradan belirttikleri saatte toplantıya katılıp görüntülü ingilizce konuşuyorsunuz. Tavsiye olarak sakince konusmanızı öneririm,ben fazla heyecan yapmıştım bence bu yüzden olumsuz yanıt geldi,normal klasik gündelik sorular soruyorlar
Bana şahsen öyle sorular sorulmamıstı,dün ne yaptın bugun ne yaptın şuan saat kaç gelecek planların neler en yakın arkadasın kim kaç yaşındasın vs basit sorular,konusabiliyo olmanıza bakıyorlar anladığım kadarıylaGündelik sorular olarak kendimizi tanıtıp güçlü yönler zayıf yönler hobiler vs gibi sorular mıydı?