endi

Üye
1 Ağu 2023
68
13
0
kariyerden çelebinin son iş ilanına başvurup mail alan oldu mu acaba benim cvim görüntülendi olarak gözüküyor ama bi dönüş almadım henüz

Zamanla dönüş yapıyorlar. Çelebi için en önemli unsur oturduğunuz semtin servis güzergahında bulunması..

• Like
Tepkiler: Fight4freedomx
beni aradılar servis güzergahı için adres bilgisi aldılar fakat sanırım olumsuz oldu geri dönmediler.

Merhaba arkadaşlar part time istanbul havalimanı için adres teyiti için aranıpta daha sonra sonrasında online sınav maili alan oldu mu ?

Arkadaşlar geri dönüş alan oldu mu acaba,başvurum görüntülendi ama henüz aranmadım mailde gelmedi,dönüş alanlar buraya yazabilirse çok mutlu olurum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.