ÇELEBİ Kariyer.net Çelebi Yolcu Hizmetleri İlanı

endi

HavaPersonel.Com
kariyerden çelebinin son iş ilanına başvurup mail alan oldu mu acaba benim cvim görüntülendi olarak gözüküyor ama bi dönüş almadım henüz

admin

Admin
Moderatör
Zamanla dönüş yapıyorlar. Çelebi için en önemli unsur oturduğunuz semtin servis güzergahında bulunması..

davidoff

HavaPersonel.Com
beni aradılar servis güzergahı için adres bilgisi aldılar fakat sanırım olumsuz oldu geri dönmediler.

endi

HavaPersonel.Com
beni aradılar servis güzergahı için adres bilgisi aldılar fakat sanırım olumsuz oldu geri dönmediler.
Ben bir kaç kez mülakatına girdim benide aramışlardı adres teyidi için,adres onlar için okeyse 1-2gün sonra mail atıyorlar,belki atarlar kontrol edin mutlaka🙏🏻

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar part time istanbul havalimanı için adres teyiti için aranıpta daha sonra sonrasında online sınav maili alan oldu mu ?

endi

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar geri dönüş alan oldu mu acaba,başvurum görüntülendi ama henüz aranmadım mailde gelmedi,dönüş alanlar buraya yazabilirse çok mutlu olurum

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Aşağıdaki sınav linkine tıklayarak öncelikle Genel Yetenek Sınavına erişim sağlayabilirsiniz. Genel Yetenek testinden barajı geçtiğiniz takdirde İngilizce sınavına katılmaya hak kazanacaksınız. İngilizce sınavına katılmaya hak kazanan adayların sınavı, Genel Yetenek testi sonrasında otomatik olarak başlayacaktır.
Bana gelen mail bu saat tarih falan yok direk linke tıklayıp girebiliyorsun sınava

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Aşağıdaki sınav linkine tıklayarak öncelikle Genel Yetenek Sınavına erişim sağlayabilirsiniz. Genel Yetenek testinden barajı geçtiğiniz takdirde İngilizce sınavına katılmaya hak kazanacaksınız. İngilizce sınavına katılmaya hak kazanan adayların sınavı, Genel Yetenek testi sonrasında otomatik olarak başlayacaktır.
Bana gelen mail bu saat tarih falan yok direk linke tıklayıp girebiliyorsun sınava
8 ağustosda aktif olcakmış sınav ayrı bir mail daha geldi orda yazıyor

Nisan

HavaPersonel.Com
Bana da mail geldi, ayın 8'inde sınav olacakmış. Daha önce giren arkadaşlar varsa sınav ve mülakat süreci hakkında bilgi verirse çok sevinirim.

Mrnobody

HavaPersonel.Com
O değilde 8 indeki sınav için 11:00 -11:15 arası aktif olucak diyor link sınav süresi 15 dk mı olucak nasıl olucak anlamadım

Erdem Dolapcı

HavaPersonel.Com
Öncelikle online sınava giriyorsunuz genel kültür ve ingilizce,genel kültür sınavını geçtiğiniz taktirde ingilizce sınavına yönlendiriyor sizi direkt olarak. Sınav olumlu geçerse görüntülü ingilizce mülakat için mail geliyor,bi uygulama indirmeniz gerekiyor oradan belirttikleri saatte toplantıya katılıp görüntülü ingilizce konuşuyorsunuz. Tavsiye olarak sakince konusmanızı öneririm,ben fazla heyecan yapmıştım bence bu yüzden olumsuz yanıt geldi,normal klasik gündelik sorular soruyorlar
Genel kültür ve ingilizce sorularının zorluk seviyeleri nedir bilgi verebilir misiniz?

Erdem Dolapcı

HavaPersonel.Com
Genel kültür normal cok fazla bi bilgi gerektirmiyor,havuz problemleri falan oluyor,km hız problemleride var aralards sonlara doğru dikkatli bakmanız gereken sorular oluyor benzer şekiller veriliyor vs gibi,ingilizce biraz zorlayabilir sadece ingilizce sınavı daha uzun sürüyor ve sorular cok çünkü
Tamamdır çok teşekkürler.

Erdem Dolapcı

HavaPersonel.Com
Öncelikle online sınava giriyorsunuz genel kültür ve ingilizce,genel kültür sınavını geçtiğiniz taktirde ingilizce sınavına yönlendiriyor sizi direkt olarak. Sınav olumlu geçerse görüntülü ingilizce mülakat için mail geliyor,bi uygulama indirmeniz gerekiyor oradan belirttikleri saatte toplantıya katılıp görüntülü ingilizce konuşuyorsunuz. Tavsiye olarak sakince konusmanızı öneririm,ben fazla heyecan yapmıştım bence bu yüzden olumsuz yanıt geldi,normal klasik gündelik sorular soruyorlar
Gündelik sorular olarak kendimizi tanıtıp güçlü yönler zayıf yönler hobiler vs gibi sorular mıydı?

endi

HavaPersonel.Com
Gündelik sorular olarak kendimizi tanıtıp güçlü yönler zayıf yönler hobiler vs gibi sorular mıydı?
Bana şahsen öyle sorular sorulmamıstı,dün ne yaptın bugun ne yaptın şuan saat kaç gelecek planların neler en yakın arkadasın kim kaç yaşındasın vs basit sorular,konusabiliyo olmanıza bakıyorlar anladığım kadarıyla

Konuyu okuyanlar;