Bana bugun donus yaptilar tss den gorumsye cagirdilar acaba maas durumu nedir 3 ayda bir ikramiyesi varmi iş tam olarak ne?
rakam vermek doüru olmaz ama asgari ücretin 1,5 katı diye biliyorum . 3 ayda bir ikramiye var . iş genel olarak kargoların palete yüklenmesi veye paletten alıp giden kargo uçağına yüklemek üzere kargoyu hazırlamak.

Hocam hangi bölüm için dönüş yaptılar ? Birde hangi zaman ki ilana başvurdun dönüş yapıldı ki. İlan daha devam ediyor. 15 nisana kadar. Hemen dönüş yapılması ilginç
Suan acik olan ilana basvuru yapmistim hali hazirda bi havayollarinin kargo bolumundeyim belki ondan erken donmuslerdir cunku arayan kisi suan nerde calistigimi sordu is olarakta depo da calisacaksin dedi 2 3 lokasyondan bahsetti anadolu yakasi icin bu kadar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.