Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bilgin vardır diye sormak istedim de. Biliyorsun ki ilan açmışlar Tss de kargo işçisi için. Nisan 15 de ilan kapanıyor. Olumlu olanlara ne kadar süre sonra dönüş yaparlar sence. Ve olumsuz olanlara da dönüş yapıyorlar mı. Teşekkürler
rakam vermek doüru olmaz ama asgari ücretin 1,5 katı diye biliyorum . 3 ayda bir ikramiye var . iş genel olarak kargoların palete yüklenmesi veye paletten alıp giden kargo uçağına yüklemek üzere kargoyu hazırlamak.
Hocam hangi bölüm için dönüş yaptılar ? Birde hangi zaman ki ilana başvurdun dönüş yapıldı ki. İlan daha devam ediyor. 15 nisana kadar. Hemen dönüş yapılması ilginç
Hocam hangi bölüm için dönüş yaptılar ? Birde hangi zaman ki ilana başvurdun dönüş yapıldı ki. İlan daha devam ediyor. 15 nisana kadar. Hemen dönüş yapılması ilginç
Suan acik olan ilana basvuru yapmistim hali hazirda bi havayollarinin kargo bolumundeyim belki ondan erken donmuslerdir cunku arayan kisi suan nerde calistigimi sordu is olarakta depo da calisacaksin dedi 2 3 lokasyondan bahsetti anadolu yakasi icin bu kadar