TSS Kargo İşçisi Yan Haklar

brugurcan

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar kargo işçisi için yan hakları hakkında bilgi sahibi olan varsa paylaşabilir mi ?

neville

HavaPersonel.Com
ced bilet , giyim , ev eşyası , yabancı dil kurslar , gıda gibi çeşitli sektörlerde indirim , tamamlayıcı özel sağlık sigortası vesaire..

burakkoyuncu0

HavaPersonel.Com
o konu hakkında bilgim yok
Hocam bilgin vardır diye sormak istedim de. Biliyorsun ki ilan açmışlar Tss de kargo işçisi için. Nisan 15 de ilan kapanıyor. Olumlu olanlara ne kadar süre sonra dönüş yaparlar sence. Ve olumsuz olanlara da dönüş yapıyorlar mı. Teşekkürler

Kastola

HavaPersonel.Com
Bana bugun donus yaptilar tss den gorumsye cagirdilar acaba maas durumu nedir 3 ayda bir ikramiyesi varmi iş tam olarak ne?

neville

HavaPersonel.Com
Bana bugun donus yaptilar tss den gorumsye cagirdilar acaba maas durumu nedir 3 ayda bir ikramiyesi varmi iş tam olarak ne?
rakam vermek doüru olmaz ama asgari ücretin 1,5 katı diye biliyorum . 3 ayda bir ikramiye var . iş genel olarak kargoların palete yüklenmesi veye paletten alıp giden kargo uçağına yüklemek üzere kargoyu hazırlamak.

burakkoyuncu0

HavaPersonel.Com
Hocam hangi bölüm için dönüş yaptılar ? Birde hangi zaman ki ilana başvurdun dönüş yapıldı ki. İlan daha devam ediyor. 15 nisana kadar. Hemen dönüş yapılması ilginç

Kastola

HavaPersonel.Com
Hocam hangi bölüm için dönüş yaptılar ? Birde hangi zaman ki ilana başvurdun dönüş yapıldı ki. İlan daha devam ediyor. 15 nisana kadar. Hemen dönüş yapılması ilginç
Suan acik olan ilana basvuru yapmistim hali hazirda bi havayollarinin kargo bolumundeyim belki ondan erken donmuslerdir cunku arayan kisi suan nerde calistigimi sordu is olarakta depo da calisacaksin dedi 2 3 lokasyondan bahsetti anadolu yakasi icin bu kadar

Konuyu okuyanlar;