Olumlu ve olumsuz dönüş alan arkadaşlarım ilk önce cep telefonunuza hangi içerikte mesaj geldi.Cunku benim cep telefonuma dün mesaj geldi ama mailim bozuk olduğu için oradan mail alamadim.Lutfen soylermisiniz.
Gelen mesaj bu
Sayın Adayımız,

Türk Hava Yolları Kabin Memuru (Kadın-Erkek) ilanı kapsamında değerlendirme süreçlerinizle ilgili olarak e-posta adresinize bilgilendirme yapılmıştır. Lütfen kişisel e-posta adresinizi kontrol ediniz.

Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları B016

Video mulakat sonrasi gelen mailde sadece olumlu oldugunu,ve sonraki aşamanın boy kilo kurul mulakati olacagi yaziyor, davet edilmenize yönelik e posta alacaksiniz yaziyor.Belge yuklememi isteyen bir ibare yok.Acaba bir yanlışlık mı var ?

• Like
Tepkiler: krebblokkilec
Video mulakat sonrasi gelen mailde sadece olumlu oldugunu,ve sonraki aşamanın boy kilo kurul mulakati olacagi yaziyor, davet edilmenize yönelik e posta alacaksiniz yaziyor.Belge yuklememi isteyen bir ibare yok.Acaba bir yanlışlık mı var ?
İlk başvurularınızda hiç belge yüklediniz mi hatırlıyor musunuz? Çünkü bana da gelmedi ben yüklemiştim muhtemelen o yüzden gelmedi bize

Arkadaşlar 6 Agustos da sinava girdim 14 Agustos da arkadaşım girdi, dün ona olumsuz maili geldi.Bana bir şey gelmedi.Benimki de olumsuz ise ondabn önce gelmesi gerekmiyor mu? Olumlu diye mi umit etmeliyim bilmiyorum,Ne düşüneceğimi bilmiyorum fakat bu işe cok ihtiyacım var
Saat on birden sonra gelirse olumlu, öğleden sonra dörtte gelirse olumsuz alırsın. İspatlandı.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.