cslmiami

Üye
17 Tem 2024
54
38
35
Arkadaşlar 12 temmuzda girmiştim video mülakata , umudumu yitirmek üzereydim ama tam 47 gün sonra olumlu maili bu sabah aldım. Mailin en alt kısmında süreç hakkında 2025 in ilk çeyreğine kadar uzayabilir bilgisi var, o yüzden henüz sonuç almamış arkadaşlar gönlünü ferah tutsun

Arkadaşlar 12 temmuzda girmiştim video mülakata , umudumu yitirmek üzereydim ama tam 47 gün sonra olumlu maili bu sabah aldım. Mailin en alt kısmında süreç hakkında 2025 in ilk çeyreğine kadar uzayabilir bilgisi var, o yüzden henüz sonuç almamış arkadaşlar gönlünü ferah tutsun
Teşekkür ederiz bilgilendirme için, yolunuz açık olsun.

• Like
Tepkiler: cslmiami
Olumsuz mail alan var mi benim baya kotu gecmesine ragmen 26 gun sonra olumlu maili geldi

ne kadar kötü mesela?ben hala bekliyorum :(
Birini direkt skip yaptim diger 4une alakasiz yanitlar verdim asiri heycanlandim sadece bir tanesini duzgunce yanitladim.Ancak ben gecen sene afetzedeler icin olani kazanmis olmama ragmen afet bolgesinden cikarildigimiz için olumlu olmamisti arayip bi sonrakine katilirsaniz oncelikli olacaksiniz denilmisti belki o sebeptendir

Saat kaç gibi geldi acaba mail ?

tebrikleerr darısı isteyen herkesin başına

• Like
Tepkiler: cslmiami

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.