Kabin Memuru Online Video Mülakat Olumlu Dönüş

• Konbuyu başlatan cslmiami
  • Başlangıç tarihi
C

cslmiami

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar 12 temmuzda girmiştim video mülakata , umudumu yitirmek üzereydim ama tam 47 gün sonra olumlu maili bu sabah aldım. Mailin en alt kısmında süreç hakkında 2025 in ilk çeyreğine kadar uzayabilir bilgisi var, o yüzden henüz sonuç almamış arkadaşlar gönlünü ferah tutsun

S

Sahra

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar 12 temmuzda girmiştim video mülakata , umudumu yitirmek üzereydim ama tam 47 gün sonra olumlu maili bu sabah aldım. Mailin en alt kısmında süreç hakkında 2025 in ilk çeyreğine kadar uzayabilir bilgisi var, o yüzden henüz sonuç almamış arkadaşlar gönlünü ferah tutsun
Teşekkür ederiz bilgilendirme için, yolunuz açık olsun.

L

livxxx

HavaPersonel.Com
olumlu mailden kaç gün sonra mülakata çağırıyorlar aşağı yukarı bilen var mı

S

Strangee81

HavaPersonel.Com
Olumsuz mail alan var mi benim baya kotu gecmesine ragmen 26 gun sonra olumlu maili geldi

S

Strangee81

HavaPersonel.Com
ne kadar kötü mesela?ben hala bekliyorum :(
Birini direkt skip yaptim diger 4une alakasiz yanitlar verdim asiri heycanlandim sadece bir tanesini duzgunce yanitladim.Ancak ben gecen sene afetzedeler icin olani kazanmis olmama ragmen afet bolgesinden cikarildigimiz için olumlu olmamisti arayip bi sonrakine katilirsaniz oncelikli olacaksiniz denilmisti belki o sebeptendir

S

Sahra

HavaPersonel.Com
Saat kaç gibi geldi acaba mail ?

E

elifuğurr

HavaPersonel.Com
tebrikleerr darısı isteyen herkesin başına

E

elifffffff

HavaPersonel.Com
bana hala mail gelmedi 12 temmuzda girmiştim

llcxmbsll

llcxmbsll

HavaPersonel.Com
11 Temmuz’da girmiştim bugün mail geldi bana da

MFLY

MFLY

HavaPersonel.Com
22 Temmuzda Girmiştim Videolu Mülakat Sınavına. Bugün Olumlu Mesajı geldi ve belgeleri sisteme yüklememi istediler. Umarım Yakında Yüz Yüze Mülakat Sınavına Çagırırlar. Tüm Arkadaşlara Bilgilendirmeler İçin Teşekkür Ederim.

E

elif13

HavaPersonel.Com
Sanırım benim gibi 8 Ağustos civarı video mülakatına giren herkesin sonucu bugün geldi

O

ohcanada

HavaPersonel.Com
Sanırım benim gibi 8 Ağustos civarı video mülakatına giren herkesin sonucu bugün geldi
Ben 18 Temmuz da girmiştim benim de bugün geldi. Olumsuz mail alana kadar beklemeye devam edince bence. Ümidinizi kaybetmeyin. 2025 Mart ayı sonuna kadar mülakat süreci devam edecek deniyor gelen mailde. Bence video mülakatına giren hemen hemen herkesi mülakata çağıracaklar gibi bir izlenim aldım.

E

Esthy

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar 6 Agustos da sinava girdim 14 Agustos da arkadaşım girdi, dün ona olumsuz maili geldi.Bana bir şey gelmedi.Benimki de olumsuz ise ondabn önce gelmesi gerekmiyor mu? Olumlu diye mi umit etmeliyim bilmiyorum,Ne düşüneceğimi bilmiyorum fakat bu işe cok ihtiyacım var

Konuyu okuyanlar;