Bugün de farklı tarihlerde girenlere olumlu veya olumsuz mailler gelmiş. Sanırım şöyle bu aşamaya kalanların sonuçları bile ilk başvuru sırasından dönüş yapılıyor olabilir. Aday numarası gibi.
Belgeleri yükledikten sonra “gönder” adı altında herhangibir buton yok. Sadece dikkat edilmesi gereken konu hangi kategoriyi seçtiysen belgede o kategoride olmalı ki bunu zaten herkes biliyor.

Merhaba arkadaslar ben 8 temmuzda girdim az once olumlu maili geldi felaket tellaligi yapanlara inanmayin siz de kendi kendinize evham yapmayin elbet geri donus yapilacaktir

• Like
Tepkiler: Esthy
6Agustos sınava girdim, bugün olumlu geldi,2025 bahar dönemine kadar surec uzar yazıyor.

Benim de 17 temmuzda sinava girdim bugün olumlu gelmis belge yukleme ve bazi islemler için bilgilendirileceksiniz yazılmış

Belgeleri yükledikten sonra “gönder” adı altında herhangibir buton yok. Sadece dikkat edilmesi gereken konu hangi kategoriyi seçtiysen belgede o kategoride olmalı ki bunu zaten herkes biliyor.
Bana da bugün olumlu maili geldi fakat herhangi bir istenilen belge maili almadım aynı gün mü almıştınız acaba ikisini ?

• Like
Tepkiler: krebblokkilec
Olumlu ve olumsuz dönüş alan arkadaşlarım ilk önce cep telefonunuza hangi içerikte mesaj geldi.Cunku benim cep telefonuma dün mesaj geldi ama mailim bozuk olduğu için oradan mail alamadim.Lutfen soylermisiniz.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.