Merhabalar,

benim sınavında yaklaşık 2,3 tane meslekler ile ilgili soru vardı 3,4 gramer bilgisi ama ağırlık kelime bilgisi ve verilen paragrafta okuduğunu anlama tarzıydı. Sesli sorular gayet açıktı fakat bazı sorular oldukça eleyici
Merhaba İlyada
Mesleklerle ilgili konusu nedir sorunun mesela?
Sesli sorularda ne söyleniyordu ve sorusu neydi?

B1 İngilizcesi olmayan yapamaz arkadaşlar. Emek lazım herşeye. Basit sorular var fakat 1 2 tane. Diğerleri gayet bilgi gerektiren sorulardı.

Ben bugün girdim,bence seviye kolaydan başlayıp sonra zorlaşıyo ve kelime bilgisi gerektiriyo kesinlikle çok fazla. Listeningler çok anlaşılırdı 6-7soru listening çıktı bana,katil hırsızlık vb.kelimeler çıktı, paragraf bana 1-2 tane çıktı,soru havuzundan farklı sorular cıkıyor zaten umarım herkesin sınavı iyi geçmiştir hepimize başarılar,insallah istedigimiz sonucları alabiliriz🤍

Sınava 23 ünde girmiştim, bugün olumlu mail geldi :)) bir sonraki aşama mülakat daveti olacakmış, herkese başarılar.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.