Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
THYKabin Memuru Online İngilizce Sınavına Girenler
Sınavlar olmadan önce sayın admin bu kadar destek olup bizlere yardımcı oluyor ama sınava giren arkadaşlar sınav sonrası kayıp oluyor enteresan. Allah herkes için hayırlısını versin ha bir de gönül rahatlığı.
Evet cok haklısınız,komik bi durum zaten herkese çıkan sorular çok farklı sorular ama en azından içerik bilgisi verebilir buradaki arkadaşlar,konuyu görüntüleyen çok var ama cevap veren yok Arkadaşlar merak etmeyin kimse burada siz bilgi veriyorsunuz diye sizden öne geçmeyecek.
İyi akşamlar
Sınavlar olmadan önce sayın admin bu kadar destek olup bizlere yardımcı oluyor ama sınava giren arkadaşlar sınav sonrası kayıp oluyor enteresan. Allah herkes için hayırlısını versin ha bir de gönül rahatlığı.
benim sınavında yaklaşık 2,3 tane ile ilgili soru vardı 3,4 gramer bilgisi ama ağırlık kelime bilgisi ve verilen paragrafta okuduğunu anlama tarzıydı. Sesli sorular gayet açıktı fakat bazı sorular oldukça eleyici
benim sınavında yaklaşık 2,3 tane meslekler ile ilgili soru vardı 3,4 gramer bilgisi ama ağırlık kelime bilgisi ve verilen paragrafta okuduğunu anlama tarzıydı. Sesli sorular gayet açıktı fakat bazı sorular oldukça eleyici
Bende birkaç tane uzun paragraf sorusu çıktı biraz kelime bilgisi gerektiyor benim anlamadığım birkaç kelime vardı ama sesli sorular basitti sadece 2 tanesini tam anlamıyla anlayamadım biraz yuvarlayarak seslendirilmişti geri kalan sorular kolaydı bence
B1-B2 arası ingilizceme göre cevaplayayım. Paragraf sorulari biraz zorladi, listening birden fazla kez dinlesem de anlaşılır düzeydeydi. Soruların 5-10 tanesi çok basitti. Süre rahatlıkla yetiyor (2-3 defa başa döndüm). Tavsiye olarak en önemli nokta kelime bilgisi bana göre. Başarılar dilerim herkese.
Bende pazartesi günü online sınava girdim. 5,6 soru kolaydı. Listening 2 3 kez dinlememe rağmen zaman kaldı. Kelime bilgisi gerçekten çok önemli zaman kazandiriyor. Gramer bilgiside sormuşlardı
benim sınavında yaklaşık 2,3 tane meslekler ile ilgili soru vardı 3,4 gramer bilgisi ama ağırlık kelime bilgisi ve verilen paragrafta okuduğunu anlama tarzıydı. Sesli sorular gayet açıktı fakat bazı sorular oldukça eleyici
Ben bugün girdim,bence seviye kolaydan başlayıp sonra zorlaşıyo ve kelime bilgisi gerektiriyo kesinlikle çok fazla. Listeningler çok anlaşılırdı 6-7soru listening çıktı bana,katil hırsızlık vb.kelimeler çıktı, paragraf bana 1-2 tane çıktı,soru havuzundan farklı sorular cıkıyor zaten umarım herkesin sınavı iyi geçmiştir hepimize başarılar,insallah istedigimiz sonucları alabiliriz