endi

Üye
1 Ağu 2023
68
13
0
Merhaba ingilizce sınavına girenler var ise içerik hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Grammar mi ağırlıklı kelime mi ağırlıklı acaba

Merhaba,

Sınavlar olmadan önce sayın admin bu kadar destek olup bizlere yardımcı oluyor ama sınava giren arkadaşlar sınav sonrası kayıp oluyor enteresan. Allah herkes için hayırlısını versin ha bir de gönül rahatlığı.

• Like
Tepkiler: Lilie ve endi
Evet cok haklısınız,komik bi durum zaten herkese çıkan sorular çok farklı sorular ama en azından içerik bilgisi verebilir buradaki arkadaşlar,konuyu görüntüleyen çok var ama cevap veren yok:D Arkadaşlar merak etmeyin kimse burada siz bilgi veriyorsunuz diye sizden öne geçmeyecek.
İyi akşamlar
Merhaba,

Sınavlar olmadan önce sayın admin bu kadar destek olup bizlere yardımcı oluyor ama sınava giren arkadaşlar sınav sonrası kayıp oluyor enteresan. Allah herkes için hayırlısını versin ha bir de gönül rahatlığı.

• Like
Tepkiler: Consume10
Online sınavda yerinize başkasının girebilmesi gibi bir durum mümkün olduğu için belkide henüz sınava kendisi giren olmamış olabilir. 😊

• Like
Tepkiler: Consume10 ve endi
Merhabalar,

benim sınavında yaklaşık 2,3 tane ile ilgili soru vardı 3,4 gramer bilgisi ama ağırlık kelime bilgisi ve verilen paragrafta okuduğunu anlama tarzıydı. Sesli sorular gayet açıktı fakat bazı sorular oldukça eleyici

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: Consume10 ve endi
Merhabalar,

benim sınavında yaklaşık 2,3 tane meslekler ile ilgili soru vardı 3,4 gramer bilgisi ama ağırlık kelime bilgisi ve verilen paragrafta okuduğunu anlama tarzıydı. Sesli sorular gayet açıktı fakat bazı sorular oldukça eleyici
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz içinn🤍

• Like
Tepkiler: Consume10
Bende birkaç tane uzun paragraf sorusu çıktı biraz kelime bilgisi gerektiyor benim anlamadığım birkaç kelime vardı ama sesli sorular basitti sadece 2 tanesini tam anlamıyla anlayamadım biraz yuvarlayarak seslendirilmişti geri kalan sorular kolaydı bence

• Like
Tepkiler: endi
B1-B2 arası ingilizceme göre cevaplayayım. Paragraf sorulari biraz zorladi, listening birden fazla kez dinlesem de anlaşılır düzeydeydi. Soruların 5-10 tanesi çok basitti. Süre rahatlıkla yetiyor (2-3 defa başa döndüm). Tavsiye olarak en önemli nokta kelime bilgisi bana göre. Başarılar dilerim herkese.

• Like
Bende pazartesi günü online sınava girdim. 5,6 soru kolaydı. Listening 2 3 kez dinlememe rağmen zaman kaldı. Kelime bilgisi gerçekten çok önemli zaman kazandiriyor. Gramer bilgiside sormuşlardı

• Like

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.