Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Aynen öyle aşırı uçuyorlar gerçekten çok çalışıyolar
bu maaşın sebebi zaten bu denli yorulmaları sezonda cok yogun, maaş beklentisiyle girmeyi düşünen varsa desteklemiyorum yeni girene de oldugu gibi bu maaş yatmıyor söyledigin gibi teşekkürler ekleme için ben biraz dümdüz yazmışım jshxxhhs
tek istediğimiz şurayı silip, işe başlamak ya bu platform insanı ayrı bir yoruyor birine bir haber geliyor mu diye girip bakıyorsun bambaşka bir mental damage yaşanıyor ahahdhshdhsdhwhd

tek istediğimiz şurayı silip, işe başlamak ya bu platform insanı ayrı bir yoruyor birine bir haber geliyor mu diye girip bakıyorsun bambaşka bir mental damage yaşanıyor ahahdhshdhsdhwhd
Çok haklısın gerçekten ben artık sadece yedekler için umut ediyorum umarım sizin için en güzeli olur, işinize kavuşursunuz cok hak ettiniz, aylardır burdayız ben de alımları bekleye bekleye bi hal oldum 😭

Çok haklısın gerçekten ben artık sadece yedekler için umut ediyorum umarım sizin için en güzeli olur, işinize kavuşursunuz cok hak ettiniz, aylardır burdayız ben de alımları bekleye bekleye bi hal oldum 😭
6 ay kadar daha sabredebilirsen ufak tefek hareketlilikler yaşanacak bence özellikle ayt tarafındaki personeller her sezon şirket değiştirdiği için ve saw baseli bir şirket çoğu personelinden memnun değil geçtiğimiz dönemlerde şirkete kim varsa kalifiye olup olmadığına bakılmadan alındığı için oraya bir düzenleme yapmayı düşünüyorlar

• Like
Tepkiler: ultraviolence
6 ay kadar daha sabredebilirsen ufak tefek hareketlilikler yaşanacak bence özellikle ayt tarafındaki personeller her sezon şirket değiştirdiği için ve saw baseli bir şirket çoğu personelinden memnun değil geçtiğimiz dönemlerde şirkete kim varsa kalifiye olup olmadığına bakılmadan alındığı için oraya bir düzenleme yapmayı düşünüyorlar
Evet kesinlikle yılın diğer yarısında olan olcak belli oluyor, katılıyorummmm ama işte bu bekleme süreçleri veya başka bi iş arama, aile, maddi manevi her şey çok zor... ben de kabin mezunuyum 😖

• Like
Tepkiler: sunny
Okuduğunu anlama ve muhakeme kısmına biraz daha odaklanmanı tavsiye ederim; aksi halde temel eğitim sürecinde zorlanabilirsin.

THY’de sabit bir baz maaş bulunuyor. Örneğin bunu 50 bin TL olarak düşünürsen, üzerine uçuş tazminatı ile ödemeler geliyor. Bu da bir asgari ücret seviyesinde, bunu yaklaşık tutarı hesaplayabilmen için söylemiştim. AJet tarafında ise 2.000 USD maaş alan bir personel bulman pek olası değil Pgsde ise pazar mesaisi ve bacak paraları var onlar o konuda biraz daha avantajlı. THY’de yeni başlayanların 100 bin TL maaş aldığı beklentisiyle sürece girersen, büyük ihtimalle hayal kırıklığı yaşarsın. Haberlerde gördüğün tutarlar %55lik ve %100lük personel bordrosuna ait.
Haberler yanlış sen doğrusun yani? hmm... Anlıyorum seni canım

Haberler yanlış sen doğrusun yani? hmm... Anlıyorum seni canım
Sana yanlış bilgi vermemin bana hiçbir faydası olmaz; kabul etsen de etmesen de mevcut durum bu.

Sosyal medyada gördüklerinizle girip sonra “Maaşlar neden böyle yatıyor?” diye sitem ediyorsunuz. 1,5 yıl sonra da 77 yerine Airbus gelirse bu kez “Neden er uçuşum yok, maaşım neden az?” dersin. Biraz araştır öyle yorum yaparsın.

Evet kesinlikle yılın diğer yarısında olan olcak belli oluyor, katılıyorummmm ama işte bu bekleme süreçleri veya başka bi iş arama, aile, maddi manevi her şey çok zor... ben de kabin mezunuyum 😖
thy ve pgs başka iş tecrübesi kısmına bakmıyor ama ajet son dönemde buna takmış durumda kesinlikle part bile olsa gün doldurmaya çalış bu sürede en azından 1 şirketle daha şansın olmuş olur ilgili departmana sitem ettiğimde adayın sürekliliğinden emin olmamız gerekiyor demişlerdi 🥲

• Love
Tepkiler: ultraviolence
Okuduğunu anlama ve muhakeme kısmına biraz daha odaklanmanı tavsiye ederim; aksi halde temel eğitim sürecinde zorlanabilirsin.

THY’de sabit bir baz maaş bulunuyor. Örneğin bunu 50 bin TL olarak düşünürsen, üzerine uçuş tazminatı ile ödemeler geliyor. Bu da bir asgari ücret seviyesinde, bunu yaklaşık tutarı hesaplayabilmen için söylemiştim. AJet tarafında ise 2.000 USD maaş alan bir personel bulman pek olası değil Pgsde ise pazar mesaisi ve bacak paraları var onlar o konuda biraz daha avantajlı. THY’de yeni başlayanların 100 bin TL maaş aldığı beklentisiyle sürece girersen, büyük ihtimalle hayal kırıklığı yaşarsın. Haberlerde gördüğün tutarlar %55lik ve %100lük personel bordrosuna ait.
arkadaşım Ajet’e yeni bu sene girdi ve 1800-2000 USD maaş alıyor, THY’de çalışan arkadaşım da 100 bin üstü alıyor, o da gireli 1 yıl olmuştur.

• Like
Tepkiler: Laviniaa
Aman diyim burada böyle şeyler yazma sunny gibi tipler gelip arkadaşının yakında simit satacağını ima edebilir :D
dostum anlama kısmına odaklanman gerekiyor. sen ‘yeni başlayan’ birinin alacağı maaşı sordun ben de sana ‘yeni başlayan’ birinin elde ettiği gelirleri söyledim 1 yıl sinyoriteye sahip bir %35lik personel tabiki 100-120 arası kazanabilir lakin onlar extended range yani ‘ER’ uçuşu yaptığından maaşları yüksek yatıyor bir 777 memuru ile bir 330 memurunun program ve maaş dengesi birbirinden epey farklı ama sen şirkete girdiğin ilk gün kimse sana geniş gövde tip eğitimi vermeyecek ve tkda bacak parası + pazar mesaisi olmadığı için diğer havayollarından farklı çalışıyor tis’e göre yapılacak ara zam ve ocak zamlarıyla maaşlar böyle ilk aylarında daha yeni f ve z statüsünde olan bir memura kimse bir y sınıfı kadar uçuş yazmadığı için maaşı o kadar yüksek yatmıyor? Buraya kadar anladıysan kimse simit falan satmayacak

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.