hayır baz maaşın üstüne asgariden biraz az ekleYeni memurlar 100k civarında alabiliyo mudur aylık?
Ne demek biraz az ekle? Thyde ortalama maaşlar şu an 100k civarı ve yeni başlayanlar için. Zaten 3 ayda bir çift maaş alıyolar. Açık açık söyleniyor. Bir tek ajet pegasus vs bilmiyorum ve onlarda da söylentilere göre 1.5-2k usd yeni başlayanlar için yazın yoğun dönemde diye biliyorum. Bence bilgide yanlışın olabilir. Kışın Evet ortalama 60k ya kadar düşebiliyomuş. Şahsen asgari ücretten biraz yüksek alan biri niye bu işi yapsın ki?hayır baz maaşın üstüne asgariden biraz az ekleanca geniş gövde gelip long haul yaparlarsa o da yaklaşık 1-1.5 yılı buluyor
Okuduğunu anlama ve muhakeme kısmına biraz daha odaklanmanı tavsiye ederim; aksi halde temel eğitim sürecinde zorlanabilirsin.Ne demek biraz az ekle? Thyde ortalama maaşlar şu an 100k civarı ve yeni başlayanlar için. Zaten 3 ayda bir çift maaş alıyolar. Açık açık söyleniyor. Bir tek ajet pegasus vs bilmiyorum ve onlarda da söylentilere göre 1.5-2k usd yeni başlayanlar için yazın yoğun dönemde diye biliyorum. Bence bilgide yanlışın olabilir. Kışın Evet ortalama 60k ya kadar düşebiliyomuş. Şahsen asgari ücretten biraz yüksek alan biri niye bu işi yapsın ki?
evet 1-1.5 yıl sicile ulaşan veya 85 saat üstü uçan personelde bu durum normal çünkü çok uçuyorlar ama ilk 6-7 ay ve özellikle trainee uçulan aylarda buna ulaşamıyorlar yukarıdaki mesajımda belirtmiştim ama direkt yeni giren kimseye 100k gibi bir maaş yatmıyor amacım bunu açıklamaktı ama bu forumdakilerin gerçeği reddetme huyu varArkadaşım tk da 100 alıyor şuan temmuz zammı da geldi 100ü geçiyor
Aynen öyle aşırı uçuyorlar gerçekten çok çalışıyolarevet 1-1.5 yıl sicile ulaşan veya 85 saat üstü uçan personelde bu durum normal çünkü çok uçuyorlar ama ilk 6-7 ay ve özellikle trainee uçulan aylarda buna ulaşamıyorlar yukarıdaki mesajımda belirtmiştim ama direkt yeni giren kimseye 100k gibi bir maaş yatmıyor amacım bunu açıklamaktı ama bu forumdakilerin gerçeği reddetme huyu var
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.