Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
13 Ocak 2026
115
28
5
Meslek
Kabin
Sitede gördüğüm kadarıyla Pegasus bazı adaylara geri dönüşlere başlamış (yedek adaylar muhtemelen) THY içinde olumlu bir haber olabilir mi bu?

umuyorum en kısa zamanda tk da dönüşlere başlar

Sitede gördüğüm kadarıyla Pegasus bazı adaylara geri dönüşlere başlamış (yedek adaylar muhtemelen) THY içinde olumlu bir haber olabilir mi bu?
2025 de pegasus kuruldan olumlu alıp ulaşım, ev vb gibi bana daha yakın olmasına rağmen devam etmemiştim thynin alımı durduracağını ön göremediğimden sonra 2026 şubat ayında tekrardan bana sağlık beyanı yollamışlardı sonra komple süreç durdu orda tekrardan bir yazılı sınav daveti gelirse ben de artık tkyı beklemeyi bırakıp yeniden onların sürecine gireceğim mahvetti şu bekleme süresi bizi umarım tk da bu haftalarda haber yollar

Pegasus basvuruma bana hicbir mulakata girmememe ragmen olumsuz mail gelmisti aylar once yine de bana mulakat maili gelir mi

2025 de pegasus kuruldan olumlu alıp ulaşım, ev vb gibi bana daha yakın olmasına rağmen devam etmemiştim thynin alımı durduracağını ön göremediğimden sonra 2026 şubat ayında tekrardan bana sağlık beyanı yollamışlardı sonra komple süreç durdu orda tekrardan bir yazılı sınav daveti gelirse ben de artık tkyı beklemeyi bırakıp yeniden onların sürecine gireceğim mahvetti şu bekleme süresi bizi umarım tk da bu haftalarda haber yollar
Ben de öyle yapacağım mülakat aşamalarına katılmamıştım Thy sürecinde olduğum için ama beklemek istemiyorum daha fazla o yüzden Pegasus’a mail attım tekrar değerlendirilmek istediğime dair. Thy yakın zamanda dönmezse pegasustan devam edeceğim

• Like
Tepkiler: sunny
Herkes için çok zorlu süreçler çok haklısınız ama şu an Tk'da son aşamadasınız bu bekleme süresinden dolayı ani karar vermeyin katılsanız bile bence😖 Tk için süreçler hemen başlamasa dahi sektörel bi hareketlilik var buna şükür shxhshsh

Herkes için çok zorlu süreçler çok haklısınız ama şu an Tk'da son aşamadasınız bu bekleme süresinden dolayı ani karar vermeyin katılsanız bile bence😖 Tk için süreçler hemen başlamasa dahi sektörel bi hareketlilik var buna şükür shxhshsh
uzun vadede kesinlikle tk daha kârlı ne kadar pick up ve yol olarak beni zorlayacak olsa bile ama şu durumda 3 ay içinde kesin haber gelir diyemediğimden elim kolum çok bağlandı inanılmaz yani burası hariç herkesle konuşup bilgi almaya çalışıyorum kimse birşey demiyor 😴

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.