Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
uzun vadede kesinlikle tk daha kârlı ne kadar pick up ve yol olarak beni zorlayacak olsa bile ama şu durumda 3 ay içinde kesin haber gelir diyemediğimden elim kolum çok bağlandı inanılmaz yani burası hariç herkesle konuşup bilgi almaya çalışıyorum kimse birşey demiyor 😴
Ya hem bu kadar beklediniz artık yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiniz hem de onumuzdeki süreç çok belirsiz, ama tk da bu kadar ilerlemişken başka bi şirketi hemen düşünmeyin derim günün sonunda tek bir aşamanız kaldı şu süreçler bi başlasa... ben yönlendirmiş olmak istemem ama gerçekten uzun vadede tk çok karlı, başka bir şirket denesen bile bu süreçte belki mülakat atmosferiyle motiveni de geri kamçılarsın neden olmasınnn🩷

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.