Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Tahminimce 5-10 dakika arası sürmüştür o ara telefona ve saate bakamadım çok hızlı ilerledi süreç. Odaya alınıp bilgilendirme yapılması ve benim mülakatımın bitişi arası tam 1 saatti. En uzunu kurul mülakatı sürdü. Seviye olarak B1 yeterli olur diye düşünüyorum, zaten başvuru yaparken doldurduğunuz thy sitesindeki cvnize bakıyor orada Dil seviyenizi nasıl işaretlediyseniz mülakat uzmanının beklentisi o seviyede akıcı konuşabilen aday olmanız yönünde olacaktır. Pratik yapmak için ücretsiz uygulamalar var onları deneyebilirsiniz buradan yazmam uygun olur mu bilemedim. Soruları anlaşılabilir sordu, sizin important yerine crutial demeniz elbette mülakat uzmanının dikkatini çekecektir ancak bence kelime tercihinden daha ziyade akıcı konuşabilmeniz, soru sorulduğunda çok beklemeden cevaplayabilmeniz önemli. Boy konusunda ise ölçüm dijital makine ile yapılıyor. Benim aile hekimim Manuel 165, diyetisyenim Manuel 164 ölçmüştü ve yer farkından boy değişebilir demişti. Dijital makine ile ise 162 ölçüldüm. Dolayısıyla gitmeden önce dijital makine ile ölçülebilme şansınız varsa öyle emin olup gitmeniz uygun olur🙏
Umarım 3 cm kısa ölçüşmem 169 olup elenirim boydan cok üzer gerçekten. Bilgiler içinde teşekkürler. Acaba gündelik yaşantımızda Dijital boy ölçme makinaları nerelerde bulunuyor bilgisi olan varsa gidip bir ölçtürmek yararlı olacak gibi duruyor.

Merhabalar, evet çok şükür yaklaşık 1 ay süre verildi
Merhaba maksimum kaç kilo olmanız gerekiyordu ve mevcut kilonuz kaçtı? Nasıl bir diyalog gerçekleşti acaba? Başka aşamaya aldılar mı dövme vs yoksa direkt birkaç kiloda size süre mi verdiler?

Verdikleri süreyi o an söylemekteler mi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.