Merhabalar, evet çok şükür yaklaşık 1 ay süre verildiMerhaba, kusura bakmayın yeni gördüm. Nasıl geçti süre verdiler mi size umarım verilmiştir![]()
Merhabalar, evet çok şükür yaklaşık 1 ay süre verildiMerhaba, kusura bakmayın yeni gördüm. Nasıl geçti süre verdiler mi size umarım verilmiştir![]()
Kaç kg fazlanız vardıMerhabalar, evet çok şükür yaklaşık 1 ay süre verildi
6 kilo fazlam çıktı, diyet sürecinde olduğumu da belirttim, boyum ise evde ölçtüğümden 1 cm eksik çıktıKaç kg fazlanız vardı
Süper, elinizde güzel bir süre var elinizdeMerhabalar, evet çok şükür yaklaşık 1 ay süre verildi
Merhaba, aday yoğunluğuna göre öğleden sonraya kalabilme ihtimali de varmış sanırım ama benim mülakatım 1 saat sürdü toplamda.Merhaba,
Olumlu sonuçlar almanızı dilerim.
Tüm süreç toplam kaç saat sürdü acaba?
Merhaba,
Olumlu sonuçlar almanızı dilerim.
Tüm süreç toplam kaç saat sürdü acaba?
Merhaba, odaya girer girmez selamlaştık oturmamı istedi oturdum ismimi soyismimi sordu, elindeki listeden bakıp cvnizi açıyor. Soyismimi anlayamadı tekrar ettim sonra da çok özel bir soyisim değil mi diye espri yaptım güldük anlamı var mı biliyor musun diye sordu cevapladım sonra cvme bakarak sorular yöneltti sohbet ettik. Genel olarak rahat geçti. Kendinizi tanıtabilir olun, cvnizdeki bilgileri İngilizce açıklayabilir olun okulunuz bölümünüz yaşadığınız şehir vb. Başka adaylara neler soruldu bilmiyorum ama genel olarak günlük sohbetler ediliyor diye düşünüyorum. Başarılar dilerimMerhaba ingilizce mülakatta odaya girdiğinizde sanırım tanışma aşaması oluyor. Kendinizi tanıtın gibi bir soru sordu mu ? yoksa ilk olarak ne söyledi direk cok merak ettimDirek zorlayıcı soruyla konuya mı girdi ? Malum heyecanlı olacağız.
Teşekkürler bilgi için , tahmini kaç dakika geçti bu süreç ? Zorlayıcılık açısından ne düşünüyorsunuz ? Seviyelerimizi bilmiyorsunuz farkındayım ama konuştuğu kelimeler açısından baktığınızda zor kelimelerle mi soru sordu yoksa akla gelen ilk halleriyle mi ? Bundan kastım şu. Bazı kelimelerin cok fazla ingilizcede karşılığı olabiliyor örneğin important da kullanabilirsin , crucial da . İmportant daha bilindiktir herkes tarafından. Bu manada ingilizce kelimle seçimleri daha normal seviye de miydi yoksa coğu kişiyi zorlayacak şekilde miydi ? Bir ingilizce öğretmeni olarak fikrinizi merak ettim.Merhaba, odaya girer girmez selamlaştık oturmamı istedi oturdum ismimi soyismimi sordu, elindeki listeden bakıp cvnizi açıyor. Soyismimi anlayamadı tekrar ettim sonra da çok özel bir soyisim değil mi diye espri yaptım güldük anlamı var mı biliyor musun diye sordu cevapladım sonra cvme bakarak sorular yöneltti sohbet ettik. Genel olarak rahat geçti. Kendinizi tanıtabilir olun, cvnizdeki bilgileri İngilizce açıklayabilir olun okulunuz bölümünüz yaşadığınız şehir vb. Başka adaylara neler soruldu bilmiyorum ama genel olarak günlük sohbetler ediliyor diye düşünüyorum. Başarılar dilerim![]()
Tahminimce 5-10 dakika arası sürmüştür o ara telefona ve saate bakamadım çok hızlı ilerledi süreç. Odaya alınıp bilgilendirme yapılması ve benim mülakatımın bitişi arası tam 1 saatti. En uzunu kurul mülakatı sürdü. Seviye olarak B1 yeterli olur diye düşünüyorum, zaten başvuru yaparken doldurduğunuz thy sitesindeki cvnize bakıyor orada Dil seviyenizi nasıl işaretlediyseniz mülakat uzmanının beklentisi o seviyede akıcı konuşabilen aday olmanız yönünde olacaktır. Pratik yapmak için ücretsiz uygulamalar var onları deneyebilirsiniz buradan yazmam uygun olur mu bilemedim. Soruları anlaşılabilir sordu, sizin important yerine crutial demeniz elbette mülakat uzmanının dikkatini çekecektir ancak bence kelime tercihinden daha ziyade akıcı konuşabilmeniz, soru sorulduğunda çok beklemeden cevaplayabilmeniz önemli. Boy konusunda ise ölçüm dijital makine ile yapılıyor. Benim aile hekimim Manuel 165, diyetisyenim Manuel 164 ölçmüştü ve yer farkından boy değişebilir demişti. Dijital makine ile ise 162 ölçüldüm. Dolayısıyla gitmeden önce dijital makine ile ölçülebilme şansınız varsa öyle emin olup gitmeniz uygun olurTeşekkürler bilgi için , tahmini kaç dakika geçti bu süreç ? Zorlayıcılık açısından ne düşünüyorsunuz ? Seviyelerimizi bilmiyorsunuz farkındayım ama konuştuğu kelimeler açısından baktığınızda zor kelimelerle mi soru sordu yoksa akla gelen ilk halleriyle mi ? Bundan kastım şu. Bazı kelimelerin cok fazla ingilizcede karşılığı olabiliyor örneğin important da kullanabilirsin , crucial da . İmportant daha bilindiktir herkes tarafından. Bu manada ingilizce kelimle seçimleri daha normal seviye de miydi yoksa coğu kişiyi zorlayacak şekilde miydi ? Bir ingilizce öğretmeni olarak fikrinizi merak ettim.
Ve boyunuz evde ölçtüğünüz sekilde mi ölçüldü ? 2-3 cm az cıkabilir olayları konuşuluyor genelde. Benimde 172 boyum evde ölçtüğümde o yüzden biraz korkuyorum bu olaydan açıkçası
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.