yesko

Üye
27 Kas 2024
318
131
5
Arkadaşlar 3 Ekimde belge yüklememe rağmen hala kurul daveti için mail almadım. Sizce ne zaman gelecek bu mail? Benim gibi olan kaç kişi daha var sürecin bu kadar uzun sürmesi sizce normal mi? Çünkü zaten Mart ayında sonlanacak alımlar diye biliyorum. Ocak bitmek üzere hala kurul için davet gelmedi.

Arkadaşlar 3 Ekimde belge yüklememe rağmen hala kurul daveti için mail almadım. Sizce ne zaman gelecek bu mail? Benim gibi olan kaç kişi daha var sürecin bu kadar uzun sürmesi sizce normal mi? Çünkü zaten Mart ayında sonlanacak alımlar diye biliyorum. Ocak bitmek üzere hala kurul için davet gelmedi.
1 ekim belge yükleme benimde..mart sonunda sürecin bitmesi için tahminim en geç şubat sonuna kadar kurula çağrılmamız gerekiyor

• Like
Tepkiler: bbsama
arkadaşlar merak etmeyin. Sona kalmak dezavantaj değil. Ben de siz gibi aynı durumdayım. THY A.O sitesinde bugün okudum 20-25 Ocak arası mülakat yapılmayacak diyordu bizler için. sebep belirtilmemiş lakin önümüzdeki hafta ya da iki hafta içinde yine çağırma silsileleri hızlanır. çok fazla aday kaldığını da düşünmüyorum şahsen.

• Like
Tepkiler: bbsama ve AEA
30 Temmuz günü evraklarımı yükledim ve hala kurul mülakatı mailim gelmedi. Rekor bende galiba 6 ay oldu askere gitsem gelirmişim :)

• Like
İnşallah, Şubat başında çağırılmaya başlarız arkadaşlar bu uzun süreli stresli süreç hepimizin iyi haberler almasıyla sonuçlanır..

• Like
Tepkiler: bbsama ve Glokut
Ben de Ağustos'un 5'inde yüklemiştim belgeleri, hala bekliyorum. Rekor bende zannediyordum ama yukarıdaki arkadaş 30 Temmuz'dan beri bekliyormuş 😂😂

• Like
9 Ağustos’ta belgeleri yüklemiştim, rekorun başkasında olduğunu duyunca şaşırdım. Gerilim filmi gibi. Umarım kuyruğuna gelmişizdir artık

• Like
Tepkiler: Fatma Bayraktar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.