30 Temmuz günü evraklarımı yükledim ve hala kurul mülakatı mailim gelmedi. Rekor bende galiba 6 ay oldu askere gitsem gelirmişim :)
hasret sonunda bitti an itibari ile kurul mülakatı mailini evrak yükledikten 6-7 ay sonra alabildim. ayın 10unda mülakata gireceğim. Herhalde benden başka almayan kalmamıştır. :D

• Like
Tepkiler: AEA
nihayet bana da bugün mülakat maili geldi. 12 şubat'ta mülakata gireceğim fakat aradan geçen 7-8 ay var ve açıkçası çok hazırlıksız yakalandım. kilo aldım ve bu kiloyu da 1 haftada verebileceğimi sanmıyorum.

13 Şubat için ben de bu gün davet aldım çok saçma. 10 gün var. aylarca bekliyorsunuz 10 gün kala davet ediyorlar. En az 1 ay öncesinden belli olması lazım tarih. İstanbulda bile değilim şehir dışından gelip bilet vs almam lazım inanılmaz saçma. Bir de bütün bunları yaptıktan sonra elenme riski de var tıpış tıpış onca masraftan sonra eve geri döneceğiz.

• Like
Tepkiler: konan1331
13 Şubat için ben de bu gün davet aldım çok saçma. 10 gün var. aylarca bekliyorsunuz 10 gün kala davet ediyorlar. En az 1 ay öncesinden belli olması lazım tarih. İstanbulda bile değilim şehir dışından gelip bilet vs almam lazım inanılmaz saçma. Bir de bütün bunları yaptıktan sonra elenme riski de var tıpış tıpış onca masraftan sonra eve geri döneceğiz.

Şehir dışından gelip elenen çok oluyor maalesef, eğer boy kilo endeksinizden emin değilseniz, yüzünüzde çizikler, yaralar ya da vücudunuzun boyun, ense, omuz, kol, el bölgelerinde belirgin yara, dövme tarzı izler varsa göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Çoğunlukla eliyorlar.

• Like
Tepkiler: runawaytomars
Ben de belgelerimi 1 ekim'de sisteme yüklemiştim ve dün mülakat davet sms'i aldım 10 şubat tarihi için. Hepimize başarılar diliyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.