Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar var mı derdime bir çare Her gün ,her saat , her dakika maillerime bakmaktan bir hal oldum. 20 günü geride bıraktık . Dönüşler ne zaman olur bilgisi olan var ?
Aceleleri yok anlaşılan, olumlu olanlarmı cevap alamadı yada tam aksi olumsuz lar mi bekliyor onu bile bilemiyoruz, kimse yazmıyor da, öyle bir haber kaldık
Evet olumlu olumsuz dönüş olmadı daha kimseye . Arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla çok ihtiyaç varmış , ama bizim dönüşler diğer ilanının ilerleyişini bekler mi hiç bilmiyorum Eğer öyle olursa çok stresli olacak , zaman gerçekten hiç geçmiyor
Evet olumlu olumsuz dönüş olmadı daha kimseye . Arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla çok ihtiyaç varmış , ama bizim dönüşler diğer ilanının ilerleyişini bekler mi hiç bilmiyorum Eğer öyle olursa çok stresli olacak , zaman gerçekten hiç geçmiyor
Bizim gruptan amirmi yada kıdemli memurmu çıkaramadılar acaba diğer ilan devreyr girdi o da şüpheli. Birde sağlık için öngörüşme var orada da mutlaka elenen olacak anladığım kadarı ile... Kafamda deli soru işaretleri. Thy gibi çok detaylı bakılırsa oda eleme sebebi olacaktır.
Bizim gruptan amirmi yada kıdemli memurmu çıkaramadılar acaba diğer ilan devreyr girdi o da şüpheli. Birde sağlık için öngörüşme var orada da mutlaka elenen olacak anladığım kadarı ile... Kafamda deli soru işaretleri. Thy gibi çok detaylı bakılırsa oda eleme sebebi olacaktır.
Ben de böyle düşündüm,o sebeple yaşı da 1980’e çektiler herhalde. Ama elbet içimizden birileri kriterleri sağlamışdır. Sonuç gelse egitim tarihi beklesek,o da uzun sürebiliyor. Önemli olan sonucu bilmemiz şuan
Ben de böyle düşündüm,o sebeple yaşı da 1980’e çektiler herhalde. Ama elbet içimizden birileri kriterleri sağlamışdır. Sonuç gelse egitim tarihi beklesek,o da uzun sürebiliyor. Önemli olan sonucu bilmemiz şuan
Bence de mutlaka mülakatı geçenler olmuştur ancak boy-kilo ve ingilizcede elenenler sebebiyle ilan yeniden açıldı muhtemelen. Tüm bu sürecin ve eğitim tarihinin gelmesi hakkında bir fikriniz var mı, ne zaman sonuçlanır?
Bence de mutlaka mülakatı geçenler olmuştur ancak boy-kilo ve ingilizcede elenenler sebebiyle ilan yeniden açıldı muhtemelen. Tüm bu sürecin ve eğitim tarihinin gelmesi hakkında bir fikriniz var mı, ne zaman sonuçlanır?
Sağlık süreçleri nasıl acaba formlar dısında birebir bilgi alan varmı cevrenızden? Tk gibi katımı yoksa dahamı esnek birebir shgm ilemi ilerliyorlar yoksa kendi cercevelerindeki katı kurallarmı geçerli
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.