Pozisyon veya İlan Adı
Mülakat Dönüşleri
Eğitimde maaş veriliyor mu,bilen var mı?
Veriliyor sanırım
Eğitim sürecinde otel vb. kalacak yer imkanı sağlanıyor mu ve Kabin Amiri eğitimleri ne kadar sürüyor bilginiz var mı? :giggle:
Kalacak yer vermiyorlar sanırım, kabin amirliği için direk baslatmıyorlar diye biliyorum ilk 2ay deneme ucusları oluyor performans ve kriterlerr göre amirlik teklifi gidiyor ve ona göre eğitim ve sınav asaması oluyor denilmişti bana

Arkadaşlar herkese selamlar,eylül 16 sında mülakata girenlerdenim yarın tam bir ay dolacak ve henüz olumlu ya da olumsuz haber gelmedi,kurul mülakatı dahil tüm aşamaların sorunsuz geçtiğini düşünen adayım süreçle alakalı düşünceleriniz nedir? Kabin hizmetlerini arasak mı ne dersiniz?

Arkadaşlar herkese selamlar,eylül 16 sında mülakata girenlerdenim yarın tam bir ay dolacak ve henüz olumlu ya da olumsuz haber gelmedi,kurul mülakatı dahil tüm aşamaların sorunsuz geçtiğini düşünen adayım süreçle alakalı düşünceleriniz nedir? Kabin hizmetlerini arasak mı ne dersiniz?
Geçen hafta mail atmıştım hatta 2 kez her seferinde o otomatik mesaj... Değerli adayımız sürecimiz devam etmektedir diye

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.